1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze kantoren
  4. Agilitas Vilvoorde

Agilitas Vilvoorde

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Stationlei 76 0/2 1800 Vilvoorde
E-mailadres: vilvoorde@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 253 98 63
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Customer Service Medewerker

Heb jij een hart voor klanten en wil je je carrière lanceren of verderzetten in Customer Care in regio Vilvoorde?

Ga aan de slag als Customer Service Medewerker bij een KMO, actief in de energiesector.
Je geniet van een familiale werkomgeving, heel wat opleidings- en doorgroeimogelijkheden, mooie verloning, extralegale voordelen, mogelijkheid op téléwerk, ...

Vilvoorde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

B2B Customer success Expert

Voor de hoofdzetel in Vilvoorde zoeken wij een B2B Customer Success Expert (4/5de of voltijds, m/v/x) die het team van onze B2B Customer & Sales Services zullen vervoegen:

Vilvoorde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Hoger Redder

Kan jij het het hoofd koel houden in noodsituaties? Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan als redder?  Aarzel dan niet om te solliciteren!

Londerzeel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Verkoper Beenhouwerij Londerzeel

Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Alle werkplekken goed helpen onderhouden. Bijspringen om te poetsen doe je dan ook. Jij bedient jouw klanten altijd met de glimlach, want jij wordt vrolijk van jouw werk!Een achtergrond in de vleessector moet je niet hebben maar is natuurlijk mooi meegenomen!

Londerzeel
voltijds
Vaste job

Business Manager

Bij Agilitas bieden we meer dan alleen een baan; we creëren een carrièrepad waarin we samen onze duidelijke missie vervullen: het verbinden van kandidaten met werkgevers en omgekeerd. Daarom zijn we op zoek naar een collega die proactief is in het benaderen van commerciële kansen, een 'people-minded' aanpak hanteert.

In de rol van Business Manager voor ons kantoor in Vilvoorde ga je aan de slag als ondernemer. Met jouw gedreven instelling heb je de ambitie om impact te maken op het persoonlijke pad van mensen. Samen met jouw team van recruiters ben je de drijvende kracht op de arbeidsmarkt, waarbij je streeft naar het succesvol invullen van vacatures. Je krijgt daarbij de vrijheid en autonomie om te handelen, waardoor het een boeiende uitdaging is om je passie te volgen en klanten en kandidaten samen te brengen

Vilvoorde
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage