toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
28 vacatures gevonden

Vacatures in Brussel

Brussel is een bruisende stad met talloze kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren, zoals de financiële sector, IT-sector, horeca en retailsector. Daarnaast is Brussel ook de hoofdstad van Europa, met tal van (inter)nationale overheidsinstanties en organisaties. De financiële sector biedt verschillende mogelijkheden voor carrièreontwikkeling, terwijl de IT-sector vele vacatures heeft voor softwareontwikkelaars, IT-consultants en technische ondersteuning. De horecasector biedt veel mogelijkheden voor restaurant- en barpersoneel, terwijl de retailsector op zoek is naar verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Met deze diverse mogelijkheden biedt Brussel veel kansen voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Ja ja, Brussel is een bruisende stad!

Lees meer
Lees minder

Magazijn medewerker

Je bent handig, ziet werk en hebt al enige ervaring als magazijnier.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

BOEKHOUDER

Heb je minstens 1 jaar professionele ervaring in boekhouding en het opvolgen van subsidies? Heb je eveneens en zeer goede kennis Nederlands en een goede basis van de Franse taal?

Om het financieel team te versterken zijn wij op zoek naar een boekhouder. Iets voor jou?

SAINT-GILLES
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Inputbediende

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitdaging waarin je jouw nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden kunt inzetten? We zijn momenteel op zoek naar een Inputbediende om ons team te versterken en te helpen met het inhalen van een achterstand in het invoeren van gegevens in onze database.

Schaarbeek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader logistiek

Ben je een echte logistieke leider? Wil je graag meewerken als teamleader aan de verdere groei van het bedrijf? Ben je een echte people manager? Solliciteer dan snel via onderstaande link!

anderlecht
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Verkoopmedewerkers

Ben je op zoek naar een opwindende uitdaging  in de verkoop?Ben jij klaar om in vuur en vlam te zetten als een van onze verkopers/verkoopsters?

Sint-Gillis
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magasijnier

Wil jij werken als magazijnier in een dynamische omgeving? Ben jij georganiseerd, flexibel en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Join ons team en help ons bij het ontvangen, opslaan en uitgeven van goederen in ons magazijn. Lees snel verder voor meer informatie over deze uitdagende functie.

Sint-gillis
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier met heftruck attest

Heb je een Heftruckattest en ervaring ?

Heeft voor u de rijden met een heftruck geen geheim?

Solliciteer dan nu !

ANDERLECHT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Payroll officer

Een Uitdagende Kans in HR Awaits - Doe Jij Mee?


Heb je een passie voor personeelsbeheer en ben je klaar voor een boeiende uitdaging? Bij ons ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse werking van onze personeelsdienst, en we zijn op zoek naar een gedreven collega om ons team te versterken.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Monteur Reclamepanelen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je je handigheid, kracht en vaardigheden kunt inzetten? Wij zijn dringend op zoek naar twee enthousiaste kandidaten om ons team van plaatsers van reclamepanelen te versterken. Lees verder om te ontdekken of deze functie bij jou past

BRUXELLES
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onderzoeker - Face to Face

We zoeken enquëteurs face to face voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in kwalitatief marktonderzoek.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage