toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
39 vacatures gevonden

Vacatures in Brussel

Brussel is een bruisende stad met talloze kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren, zoals de financiële sector, IT-sector, horeca en retailsector. Daarnaast is Brussel ook de hoofdstad van Europa, met tal van (inter)nationale overheidsinstanties en organisaties. De financiële sector biedt verschillende mogelijkheden voor carrièreontwikkeling, terwijl de IT-sector vele vacatures heeft voor softwareontwikkelaars, IT-consultants en technische ondersteuning. De horecasector biedt veel mogelijkheden voor restaurant- en barpersoneel, terwijl de retailsector op zoek is naar verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Met deze diverse mogelijkheden biedt Brussel veel kansen voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Ja ja, Brussel is een bruisende stad!

Lees meer
Lees minder

Call Agent NL/FR/ENG

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie waarin je jouw talenkennis en klantgerichtheid kunt inzetten? Dan is deze vacature voor call agent NL/FR/ENG in Brussel precies wat je zoekt!

Evere
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service Agent

Vous avez une très bonne connaissance du français et du néerlandais ? Vous avez une première expérience en service clientèle? Pour renforcer l’équipe chez notre client nous sommes à la recherche de nouveaux collaborateurs(trices) pour être en contact par téléphone avec nos assurées.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalbediende

Spreek je Nederlands en Frans, heb je een goedlachse en charmante uitstraling en ben je op zoek naar een gevarieerde onthaalfunctie? Dan is deze functie als onthaalbediende perfect voor jou! Solliciteer vandaag nog!

BRUSSEL
voltijds
Vaste job

Customer Service Medewerker

Wil jij elke dag starten met een energieboost en eindigen met een voldaan gevoel? Als Customer Experience Advisor bij Modalizy, werk je samen met een team van enthousiaste collega's aan de hoofddoel: happy customers! Ontdek hoe jouw dag eruit kan zien, van bruisende koffiepauzes tot het creëren van onvergetelijke klantervaringen.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Care Medewerker NL/FR

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevende financiële instelling in Anderlecht, waar klantenservice van topkwaliteit en innovatieve digitale oplossingen centraal staan? We zijn op zoek naar enthousiaste en toegewijde Customer Care Digital Medewerkers (NL/FR) om ons team te versterken.

Anderlecht
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Gardien Botanique

Nous recherchons des stewards enthousiastes responsables de la gestion de nos zones de stationnement pour les véhicules d'artistes et de production.

SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
voltijds
Studentenjob

Recruiter

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Anderlecht? Check!

Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start. Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door je Business Manager van het kantoor. Zie je het helemaal voor jou? Dan is dit het moment om snel verder te lezen!

Anderlecht
voltijds
Vaste job

Lasser/monteur

Ben jij ook een lasser/monteur die ervaring heeft en in de regio Brussel wilt werken? Wacht dan niet langer en solliciteer onmiddellijk online.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Stortingstechnieker

Heb jij ook al eens als stortingstechnieker gewerkt?

Wij zijn op zoek naar versterking voor onze technische equipe die bereid zou zijn tijdens de nacht te werken in de regio Brussel. 

Voel je je aangesproken? Wacht dan niet langer en solliciteer onmiddellijk online.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief bediende - quality & improvement

Wil jij deel uitmaken van ons team en een essentiële rol spelen in het ondersteunen van logistieke klanten voor de Nederlandse Persactiviteiten? Als Administratief Medewerker binnen de afdeling Continuous Improvement & Reporting zorg je voor operationele en administratieve ondersteuning om ervoor te zorgen dat leveringen en retours vlot verlopen.

Anderlecht
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage