toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
382 vacatures gevonden

Vacatures in de productiesector

Ben je op zoek naar een dynamische en stabiele carrière? Heb je dan de productiesector al overwogen? Deze sector biedt tal van carrièremogelijkheden, van productie en techniek tot management. Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden in deze sector meestal uitstekend, met aantrekkelijke salarissen en voordelen. Hieronder lees je meer over de voordelen van werken in de productiesector  en waarom dit een aantrekkelijke carrièrekeuze kan zijn.


Een van de grootste voordelen van werken in de productiesector is de stabiliteit van de sector. Productiebedrijven zijn vaak grote, goedgevestigde organisaties met een lange geschiedenis en een solide klantenbestand. Dit betekent dat de werkgelegenheid meestal stabiel is en dat er weinig risico is op faillissement of inkrimping van het personeelsbestand.


Een ander voordeel van werken in de productiesector is dat er veel verschillende carrièremogelijkheden zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in productie, techniek, kwaliteitscontrole of management, er zijn veel mogelijkheden om te groeien en je vaardigheden en ervaring te ontwikkelen. Bovendien biedt werken in de productiesector vaak mogelijkheden om nieuwe uitdagingen aan te gaan, omdat productiebedrijven wereldwijd actief zijn.
Naast een aantrekkelijke salaris, geniet je vaak van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregelingen en ziektekostenverzekeringen, of mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Als je op zoek bent naar een stabiele en lonende carrière, overweeg dan een job in de productiesector. Met veel carrièremogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een solide economische basis, is deze sector een aantrekkelijke optie voor ambitieuze professionals.


De productiesector is een diverse branche met veel verschillende functiemogelijkheden. Afhankelijk van de grootte en specialisatie van het productiebedrijf, zijn er verschillende functies en niveaus van verantwoordelijkheid beschikbaar.

 

Hieronder volgen enkele veelvoorkomende functiemogelijkheden in de productie:

  • Productiemedewerker: Productiemedewerkers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de feitelijke productietaken, zoals assemblage, machinewerk, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending.
    Operatoren: Operatoren zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines en apparatuur, evenals het oplossen van technische problemen die tijdens het productieproces kunnen ontstaan.
    Productiemanager: Productiemanagers zijn verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, leiden en controleren van de productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en binnen het budget worden geproduceerd.
    Kwaliteitscontroleur: Kwaliteitscontroleurs zijn verantwoordelijk voor het monitoren en testen van de kwaliteit van producten tijdens het productieproces en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties en standaarden.
    Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de stroom van materialen en producten door het productieproces, van de ontvangst van grondstoffen tot de levering van afgewerkte producten.

Productieplanner: Productieplanners zijn verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de productieactiviteiten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en binnen het budget worden geproduceerd.
Operationeel manager: Operationele managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de dagelijkse productieactiviteiten, waaronder planning, kwaliteitscontrole, logistiek en personeelsbeheer.
Dit zijn slechts enkele van de vele functiemogelijkheden in de productiesector. Afhankelijk van het type productiebedrijf en de grootte ervan, kunnen er nog veel meer functies en specialisaties beschikbaar zijn.

Lees meer
Lees minder

Productiemedewerker (M/X/V)

Voor onze klant gespecialiseerd in het produceren van kartonnen spiraalkokers zijn we opzoek naar een gemotiveerde productiemedewerker om het team te versterken! 

Kruisem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator 2PL

Is een job als operator met de nodige technische skills telkens weer thuiskomen voor jou? Dan is Agilitas opzoek naar een operator zoals jij! 

Contacteer ons snel via 013/670970 of tessenderlo@agilitas.be !

TESSENDERLO
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kwaliteitscontroleur

Op zoek naar een stabiele job als kwaliteitscontroleur in de productie?

Is afwisseling tussen doen en denken iets voor jou?

Draag je kwaliteit hoog in het vaandel? 

Dan hebben wij de ideale job als labomedewerker/kwaliteitsmedewerker voor jou! Lees hieronder snel verder

Hamme
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator vaste nacht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator met de vaste nacht van 23u00-07u00?

Voor een ijsjesfabriek in Westerlo zijn wij op zoek naar een operator die verantwoordelijk is voor het ombouwen en controleren van de machines.

Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Lasser dagdienst

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!


Ben je geïnteresseerd? Contacteer ons dan snel!

013/67 09 70 of tessenderlo@agilitas.be

LUMMEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Medewerker Expeditie (magazijn)

Ontdek Jouw Nieuwe Avontuur als Magazijnier bij Beltaste!

Wij zoeken een magazijnier die samen met ons de uitdagingen van de logistieke sector wil aangaan.

Als magazijnier ben je niet alleen een belangrijk onderdeel van ons team, maar krijg je ook de kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Sta jij open om in 2 ploegen te werken, die afgewisseld worden met de dagdienst? Schrikt koude omgeving jou niet af? 

Lees dan zeker verder! 

HAMONT-ACHEL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Pistoolschilder

Ben jij dé ervaren pistoolschilder waarnaar wij op zoek zijn? 
Zoek jij nog naar een nieuwe uitdaging en dit in een voltijds werkverband?


Twijfel dan niet en contacteer ons snel! 013/670970 of tessenderlo@agilitas.be

PAAL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Samensteller verf carrosserie

Kom bij ons werken als labomedewerker voor de samenstelling van autoverf!

Heb jij altijd al een passie gehad voor verf en auto's? Zoek je een uitdagende functie waarin je je handen uit de mouwen kunt steken en een belangrijke rol kunt spelen in het leveren van hoogwaardige verf voor auto's? Dan is deze vacature iets voor jou!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Inpakker

Ben jij klaar voor een smakelijke stap in je carrière?

Ontdek de mogelijkheden van de voedingsindustrie en pak jouw kans als inpakker bij Beltaste - Vanreusel!

Kan jij in 2 ploegen werken en wil jij graag in de voedingssector werken? Lees snel verder.

HAMONT-ACHEL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Shift Supervisor

Ben jij een gedreven en ervaren teamleider met een passie voor productie en mensen? We zijn op zoek naar een enthousiaste Teamleider met leidinggevende skills die het geen probleem vindt om te helpen waar nodig.

Dit is jouw kans om een belangrijke rol te spelen binnen een dynamisch en internationaal familiebedrijf. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het is om te solliciteren!

Deinze
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage