toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
547 vacatures gevonden

Vacatures in de retail

De retailsector is een belangrijke pijler van de economie en omvat alle bedrijven die producten en diensten aan consumenten verkopen. Van kleine lokale winkels tot grote internationale winkelketens en e-commerce websites, de retailsector biedt een brede waaier aan mogelijkheden voor consumenten wereldwijd.


Binnen de retailsector zijn er verschillende subsectoren, zoals de detailhandel, groothandel en e-commerce. Detailhandel omvat de verkoop van producten en diensten aan consumenten in fysieke winkels, terwijl groothandel zich richt op de verkoop van producten aan bedrijven en winkels in grote hoeveelheden. E-commerce verwijst naar de verkoop van producten en diensten via online platforms.
De retailsector biedt ook een scala aan carrièremogelijkheden in verschillende functies, zoals verkopers, winkelmedewerkers, managers en marketingspecialisten. Het bieden van uitstekende klantenservice is cruciaal voor de retailsector, omdat dit bijdraagt aan het succes van een winkel.
De retailsector is bovendien voortdurend in ontwikkeling door de opkomst van nieuwe technologieën die de manier waarop mensen winkelen veranderen. Bedrijven in de retailsector moeten daarom blijven innoveren en zich aanpassen aan de veranderende markt en trends om concurrerend te blijven.


In het kort: de retailsector is een brede en diverse sector die verantwoordelijk is voor het verkopen van producten en diensten aan consumenten. Het biedt veel mogelijkheden voor werkgelegenheid en carrièreontwikkeling, en speelt een belangrijke rol in de economie. Wil je succesvol zijn in deze dynamische sector? Dan blijf je best op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
De retailsector biedt een breed scala aan vacatures, variërend van verkopers en winkelmedewerkers tot managers en marketingprofessionals. Als je op zoek bent naar werk in de retail, zijn er verschillende functies die momenteel veel gevraagd zijn

 

Verkoopmedewerker: Verkoopmedewerkers zijn essentieel voor elke detailhandel. Het is een klantgerichte functie waarbij verkoopmedewerkers verantwoordelijk zijn voor het helpen van klanten bij het vinden van de producten die ze zoeken en hen te adviseren over aanvullende producten die relevant zijn. Een verkoopmedewerker die klantvriendelijk is, productkennis heeft en in staat is om aan de behoeften van de klant te voldoen, zal sterk scoren.

 

Assistent-manager: Als assistent-manager ben je de rechterhand van de winkelmanager en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Deze functie vereist leiderschapskwaliteiten en organisatorische vaardigheden, samen met de mogelijkheid om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden.

 

De retailsector is ook een heel interessante sector om als jobstudent aan de slag te gaan. Als jobstudent in de retailsector heb je een belangrijke rol in het team van een winkel. Door te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden en het bieden van goede klantenservice, draag je bij aan het succes van de winkel. Zorg dat je altijd vriendelijk, professioneel en nauwkeurig te werk gaat en communiceer op een goede manier met klanten en teamleden.

Lees meer
Lees minder

Winkelmedewerker Bakkerij

Al tachtig jaar lang bezorgen wij onze klanten een glimlach met onze heerlijke taarten, gebakjes en vers brood. Maar onze echte trots ligt in ons team, waarin iedereen van gepassioneerde taartenbakkers tot enthousiaste winkelmedewerkers een onmisbare rol speelt. Voor onze nieuwe vestiging in Ichtegem zijn we op zoek naar een deeltijdse winkelmedewerker die onze klanten met een glimlach verder helpt.

Ichtegem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Shiftleader winkel

Albert Heijn - Olen staat gekend als persoonlijk kruidenier met veel aandacht voor het goed onthalen van de klanten en hun ordelijke, overzichtelijke en goedgevulde winkel. Haal jij er een kick uit om mensen met plezier hun boodschappen te zien doen in de winkel waar jij deel van uitmaakt en beschik je over een goede portie aan leiderschapsvaardigheden? Dan kun jij binnenkort deel uit maken van deze gezellige familie als Shiftleader

Olen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Student Winkelmedewerker Bakkerij

Al tachtig jaar lang bezorgen wij onze klanten een glimlach met onze heerlijke taarten, gebakjes en vers brood. Maar onze echte trots ligt in ons team, waarin iedereen van gepassioneerde taartenbakkers tot enthousiaste winkelmedewerkers een onmisbare rol speelt. Voor onze nieuwe vestiging in Ichtegem zijn we op zoek naar eenstudent die onze klanten met een glimlach verder helpt.

Ichtegem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Allround winkelmedewerker

Houd je van variatie in je takenpakket? Een vast contract, Yes please!!! Flexibel qua uren tussen 7u en 21u? En ben jij een sterke die houdt van fysiek zwaarder werk? Top!

Als winkelmedewerker sta je overal in de hele winkel, je vult aan, springt bij aan de kassa bij drukte, bakt broodjes; kortom je bent een allround collega die houdt van afwisseling. Interesse? Lees dan snel verder, solliciteer online & werk binnenkort bij een fijn bedrijf waar jij echt het verschil kan maken en ook kan doorgroeien als je dat zelf wil!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker supermarkt

Wil jij de ster van onze supermarkt zijn? Wij zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste winkelmedewerker die klaar staat om onze klanten te betoveren met een glimlach!


Ben jij iemand die het principe 'Klant is Koning' met trots draagt? Heb je al een beetje ervaring in de verkoopsector en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken, zelfs in het weekend en 's avonds? Dan ben jij precies wie we zoeken!


Brugge
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker AH Zottegem

Wil jij werken voor de supermarkt van en voor iedereen?
Ben jij op zoek naar een gevarieerde deeltijdse job in een prachtige blauwe setting?
Dat treft, wij zijn op zoek naar jou!

Je komt terecht in een toffe club collega’s.
Omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie en vrije tijd in evenwicht zijn.


Zottegem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kwaliteitsmedewerker

Onze klant is een familiebedrijf met bijna 70 jaar traditie in verse voeding.

Momenteel zoeken zij een onderhoudsmedewerker voor hun winkel. Ben jij de vroege nette vogel die onze klant zoekt? Je werkt telkens van 6 uur tot 10 uur. Zo blijft er nog veel tijd over om de rest van je dag te spenderen. 


Lanaken
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kassamedewerker

Ben je sociaal, vlot en werk je nauwkeurig? Heb jij er plezier in om klanten op de eerste plaats te zetten? 

Dan ben jij de medewerker kassa die we zoeken voor Albert Heijn Korenmarkt.


Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker afdeling vulploeg

Als medewerker verkoopklaar help je bij het vullen van de schappen. Samen met je collega's zorg je voor een propere en goed gevulde winkel. Je weet de weg in de winkel en helpt de klanten als geen ander. Je bent gemotiveerd en staat dag in dag uit klaar voor de winkel. Bovendien hou je ervan de handen uit de mouwen te steken.

Kortrijk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Medewerker Groenten & Fruit Albert Heijn

Weet jij het verschil tussen een Jonagold en een Granny Smith? Hou jij ervan om met dagverse producten te werken?  Dan kan je aan de slag in onze afdeling aardappelen, groenten en fruit. 

Je komt terecht in een toffe club collega’s, in een prachtige blauwe setting. En omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie en vrije tijd in evenwicht zijn.


Mechelen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage