toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
136 vacatures gevonden

Vacatures in Brugge

Brugge is een prachtige stad met talloze kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren. De toeristische sector is een belangrijke werkgever in de regio, met vele mogelijkheden in de horeca en het cultuurtoerisme. Daarnaast biedt de stad veel kansen in de detailhandel, met vacatures voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Ook zijn er veel vacatures in de zorgsector, variërend van administratieve tot uitvoerende functies. Naast deze sectoren biedt Brugge ook veel mogelijkheden in de logistieke sector, met name door de aanwezigheid van de haven van Zeebrugge. Daarmee gepaard gaan de vacatures in het IT-landschap.
Kortom, het Venetië van het Noorden biedt tal van mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid in diverse sectoren, waardoor het een geweldige plek is om te werken en te wonen.

Lees meer
Lees minder

Solutions corner

Wil jij deel uitmaken van onze Solutions Corner? Stel je voor dat je in een EHBO-post voor hardware werkt, waar je onze medewerkers helpt bij het oplossen van technische problemen en storingen. Als Solution Specialist ben jij de go-to persoon voor al onze hardware-gerelateerde vraagstukken. Als jij gepassioneerd bent over technologie en het oplossen van problemen, dan is dit jouw kans om een impact te maken en bij te dragen aan ons dynamische team!

Assebroek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur B - Afdeling interieurreiniging

Ben jij een klantvriendelijke, handige en nette chauffeur met een goed voorkomen? Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur voor onze afdeling interieurreiniging. Bij ons ben je verantwoordelijk voor het ophalen en leveren van gordijnen, tapijten, zetels en zonwering bij onze klanten en collega's. Spreek je Nederlands en heb je een basiskennis van het Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent store manager

Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging in de wereld van retail?


Wij zijn op zoek naar een gedreven Assistant Store Manager die onze supermarkt naar nieuwe hoogten kan leiden, met een focus op tevreden klanten en een gemotiveerd team!Sint Andries
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker vis

Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven verkoopmedewerkers voor de vis afdeling 

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker traiteur DIRECTE OPSTART

Wil jij werken in de traiteurafdeling van de supermarkt?

Met veel goesting broodjes beleggen, schelletjes snijden, de producten mooi uitstallen, versheid controleren en dit met een vriendelijke verzorgde uitstraling? Dan ben jij dé geknipte kandidaat voor deze job!

Sta je graag mensen te woord? Heb je geen schrik van snijmachines? Ben jij een gedreven persoon? Solliciteer dan snel!

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Frontdesk supervisor hotel

Voor een hotel te Brugge, zoeken we een frontdesk supervisor! Je bent een competente coach, jouw leidinggevende capaciteiten motiveren mensen.

Daarnaast ben jij klantgericht, spontaan en heb je een diploma in hotelmanagement of toerisme mét minstens 2 jaar ervaring achter de kiezen.

Ben jij klaar voor een functie met verantwoordelijkheid? Solliciteer snel.Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

jobstudent fietskoetsen

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke zomerjob in het hart van het prachtige Brugge? Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten voor onze fietskoetsen!

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Bediende verkoper (M/V/X)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende job in de regio Brugge? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een nieuwe winkelmedewerker die samen met ons zorgt voor een aangename winkelervaring voor onze klanten. Jij bent als winkelmedewerker onmisbaar in ons team!

Als jij graag de handen uit de mouwen steekt, flexibel bent en klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt, dan is deze job echt iets voor jou.

Solliciteer nu en word onze nieuwe winkelmedewerker in regio Brugge!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Fashion Advisor schoenen en accessoires

Ben jij een enthousiaste fashionliefhebber en zoek je een boeiende functie bij een groeiende schoenenzaak die zich toelegt op kwaliteit, service en klanttevredenheid?

Dan is dit misschien wel jouw droomjob!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamverantwoordelijke Schildersdienst

Goesting om meer kleur te geven aan je loopbaan? Of ben je op zoek naar een frisse uitdaging ?

Lees dan zeker verder

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage