toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
343 vacatures gevonden

Vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector in Vlaanderen biedt veel mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de transport- en distributiesector. Door de geografische ligging van Vlaanderen en de sterke infrastructuur biedt de logistieke sector er veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden. 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de logistieke sector in Vlaanderen.


1. Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Dit kan fysiek werk inhouden, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het sorteren van goederen. Het kan ook administratief werk omvatten, zoals het bijhouden van voorraden en bestellingen.
2. Chauffeur: Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere. Dit kan met een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, trein of boot zijn. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een rijbewijs en een goede kennis hebben van verkeersregels en -veiligheid.
3. Supply Chain Manager: Supply Chain Managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de hele supply chain, van inkoop tot distributie. Ze moeten in staat zijn om de vraag naar producten te voorspellen, de voorraden te beheren en het transport te plannen. Dit vereist een combinatie van analytische, technische en leiderschapsvaardigheden.
4. Logistiek Planner: Logistiek planners zijn verantwoordelijk voor het plannen van de transport- en distributieactiviteiten. Dit omvat het plannen van routes, het coördineren van de transporten en het bijhouden van de voorraadniveaus. Het vereist een goede kennis van logistieke processen en systemen.
5. Magazijnmedewerker: Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat het ontvangen van goederen, het in- en uitpakken van producten en het verzenden van bestellingen. Magazijnmedewerkers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om te werken met verschillende soorten gereedschappen en apparatuur.

De logistieke sector biedt een breed scala aan functies voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Of je nu geïnteresseerd bent in fysiek werk in een magazijn of in een leidinggevende rol, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. De logistieke sector in Vlaanderen is in constante ontwikkeling - ideaal voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei.

Lees meer
Lees minder

Chauffeur B naar C

Onze opdrachtgever heeft een dringende vraag naar chauffeurs met een rijbewijs B die openstaan voor de groei naar een C-rijbewijs. Zoek je naar een kans om veel uren te werken, een goed salaris te verdienen en verzekerd te zijn van werk? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct!

GAVERE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnbeheerder

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een vooraanstaand bedrijf in de elektrotechnische sector? Onze klanr is een pionier in elektrotechnische installaties voor telecom, laadinfrastructuur, middenspanning, sport- en projectverlichting, en openbare verlichting, is op zoek naar een gedreven Magazijnbeheerder om ons team te versterken.

Jabbeke
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur CE containerwagen

Heb jij eerdere ervaring als chauffeur CE? Ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging?


Twijfel niet en contacteer ons snel via 013/670970 of tessenderlo@agilitas.be


Beringen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Orderpicker daguren

Febelco Olen is op zoek naar een gedreven en enthousiaste orderpicker in daguren! Je zal instaan voor de bestellingen van de apothekers regio Kempen.

Ben jij een logistieke duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb je oog voor detail en zit nauwkeurigheid in jouw vingers?

Wil je bovendien werken van 08u00-16u50 en sporadisch op een zaterdag van 07u15-11u33? Dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou!

Interesse gewekt? Solliciteer direct online! 

Olen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent zomervakantie koerier

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 01/07 t.e.m. 28/07 OF 12/08 t.e.m. 07/09 OF 26/08 t.e.m. 21/09. 

Ben je woonachtig in de regio Kempen en op zoek naar een studentenjob als chauffeur B?

Ben je graag op de baan, 21+jaar en ben je al minstens 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B? 

Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! 

Solliciteer online en reken op 100% zekerheid.

Olen
voltijds
Studentenjob

Chauffeur CE dieplader

Ben je op zoek naar een leuke job als Chauffeur CE dieplader? Wil je een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Twijfel niet en contacteer ons snel via tessenderlo@agilitas.be of op 013/670970.

Beringen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Orderpicker

Wij zijn op zoek naar een orderpicker die graag wilt werken van 11u06 tot 19u30 voor een bedrijf in Tessenderlo! 

Ben jij een logistieke duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Dan hebben wij de ideale job als orderpicker voor jou! Je zal terecht komen in een bedrijf dat actief is in het leveren van medicatie aan apothekers in de ruime regio van Limburg en de Kempen. 

Zin om deel uit te maken van dit bedrijf waar de mens centraal staat?

Solliciteer dan snel online of bel naar 014 58 48 94! 


Tessenderlo
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Heftruckchauffeur vaste vroege

Voor een slachthuis in Westerlo zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur! Je zal tewerkgesteld worden van maandag t.e.m. vrijdag met de vaste vroege van 06u00-14u00. 

Kan je fysiek zwaar werk aan en wil je bovendien ook werken in een koele-diepvriesomgeving? Spreek je ook een woordje Engels? 

Ben je ten slot ook onmiddellijk beschikbaar? 

Solliciteer dan snel! Onze klant is super snel met haar feedback waardoor je kan rekenen op een duidelijke sollicitatieprocedure.

Westerlo
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnmedewerker 2 ploegen

DSV is op zoek naar een gedreven en enthousiaste orderpicker in 2 ploegen. Dagelijks verzorgt DSV in Oevel de distributie van de producten van cosmetica gigant Estée Lauder.

Als magazijnmedewerker ben jij de heerser van het magazijn! Je neemt de leiding over alle bestellingen en zorgt ervoor dat deze correct en op tijd het magazijn verlaten. 

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Als magazijnier ben jij essentieel voor de logistieke operatie. Daardoor kunnen we jou een snelle opstart verzekeren!

Interesse? Solliciteer nu online en wij nemen binnen 48u contact op met je! 


Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Heftruckchauffeur bij DSV

DSV is op zoek naar een ervaren en gepassioneerde heftruckchauffeur voor hun 2-ploegensysteem! 

De heftrucks zijn de helden van het magazijn: ze tillen zware lasten, manoeuvreren behendig door smalle gangpaden en zorgen ervoor dat de logistieke operatie soepel verloopt. Hierom kijken we uit naar een ervaren heftruckbestuurder. Attest is geen vereiste!

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Als heftruckchauffeur ben jij essentieel voor het team en draag je bij aan het succes van het bedrijf. Daardoor kunnen we jou een snelle opstart verzekeren!

Interesse? Solliciteer nu onlineWe ontdekken graag wie er achter je CV schuilt tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor in Geel.

Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage