Neem deel aan onze

Bring a Friend actie!

Ben jij persoonlijk assistent of budgethouder bij Agilitas Care en breng je een nieuwe persoonlijk assistent of budgethouder aan? Dan verdient dat een beloning!

Bring a Friend en ontvang een beloning!

We vinden het schitterend dat persoonlijk assistenten of budgethouders ons aanbevelen aan anderen. Positieve mond-tot-mond reclame belonen we dan ook graag. Ben jij persoonlijk assistent of budgethouder bij Agilitas Care en breng je een nieuwe persoonlijk assistent of budgethouder aan? Neem in dat geval deel aan onze Bring a Friend actie en ontvang een beloning!

Bring a friend actie voor persoonlijk assistenten van Agilitas Care

✔ Je brengt een nieuwe budgethouder aan waar je zelf niet bij aan de slag gaat? Dan ontvang je ook een cadeaubon ter waarde van €25 bij MediaMarkt, Bol.com of Zalando.

✔ Je brengt een nieuwe persoonlijk assistent aan en deze presteert minstens 325u? Dan ontvang jij een cadeaubon ter waarde van €25 bij MediaMarkt, Bol.com of Zalando.

Bring a friend actie voor budgethouders van Agilitas Care

 

✔ Je brengt een nieuwe budgethouder aan? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van €25 bij MediaMarkt, Bol.com of Zalando.

 

✔ Je brengt een nieuwe persoonlijk assistent aan (die niet bij jou aan de slag gaat) en deze presteert minstens 325u? Dan ontvang jij ook een cadeaubon ter waarde van €25 bij MediaMarkt, Bol.com of Zalando.

Wil je deelnemen? 

 

Stuur ons een mail met de contactgegevens van de nieuwe persoonlijk assistent of budgethouder via onderstaande knop.

Ik doe mee

 

Agilitas doet er alles aan om je privacy te waarborgen. Lees hier onze privacyverklaring

Ben je nog geen persoonlijk assistent bij Agilitas Care?

Ook wanneer je momenteel nog geen Agilitas Care persoonlijk assistent bent, kan je deelnemen aan deze actie. Solliciteer via onderstaande knop. Een van onze consulenten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vergeet zeker niet de postcode(s) en/of regio(s) te vermelden waar je als persoonlijk assistent aan de slag wil!

Bij aanwerving maak je dan ook kans om deel te nemen aan de actie!

Solliciteer nu

Veelgestelde vragen

Wie mag deelnemen aan de actie?

  • Enkel persoonlijk assistenten in dienst van Agilitas Care mogen deelnemen aan de actie. Bij de uitbetaling van de premie dien je zelf nog in dienst te zijn van Agilitas Care.
  • Enkel huidige budgethouders van Agilitas Care mogen deelnemen aan de actie. 

Mag ik eender wie aanbrengen als nieuwe budgethouder of persoonlijk assistent?

  • De aangebrachte persoonlijk assistent mag reeds voor Agilitas Care gewerkt hebben maar bij de nieuwe opstart moet hier minimum een termijn van 1 jaar tussen zitten.
  • De aangebrachte budgethouder mag de laatste 12 maanden niet verbonden geweest zijn met Agilitas Care d.m.v. een overeenkomst.

Wanneer ontvang ik mijn premie?

  • Voor elke aangebrachte persoonlijk assistent krijgt de aanbrengende persoonlijk assistent een cadeaubon t.w.v. €25 op het moment dat de aangebrachte persoonlijk assistent 325u gepresteerd heeft bij Agilitas Care.
  • Voor elke aangebrachte budgethouder krijgt de aanbrengende persoonlijk assistent een cadeaubon t.w.v. €25 zodra de eerste uren worden gepresteerd via Agilitas Care. De cadeaubonnen zullen digitaal opgestuurd worden aan het begin van de maand volgend op het starten van de nieuwe budgethouder. Belangrijk hierbij is dat je op dat moment zelf nog in dienst bent bij Agilitas Care. 

 

© 2023 Agilitas Care - Member of Agilitas Group

Aan de slag als persoonlijk assistent

Cookiebeleid Algemene voorwaarden Erkenningsnummers Care