Voordelen voor

huishoudhulpen

Jij moet je goed voelen in je job, en ook binnen onze Agilitas Home-familie. Je bent meer dan een huishoud- of strijkhulp. Wij waarderen jou en je collega’s, en investeren graag in de gepaste opleiding en begeleiding. Wat is belangrijk voor jou? De extralegale voordelen? Of hecht je meer belang aan een gezellige sfeer? Doe je liever leuke activiteiten? Goed nieuws; bij ons krijg je het allemaal.

Jouw voordelen als huishoudhulp uitgelicht.

Uitgebreid loonpakket

Naast je uurloon, bieden wij jullie nog heel wat extra’s.  

 

 • Loonverhoging na 5 jaar in dienst 
 • Benefits @ Work: leuke kortingen op onder andere elektronica, mode, uitstapjes, … . 
 • Werkkledij pakket : T-shirt of polo, schort en stevige werkschoenen. 
 • Vergoeding werkkledij  
 • Leuke gadgets en cadeautjes 
 • Maaltijdcheques 
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van extra vakantie 
 • Abonnement van het openbaar vervoer 
 • Eindejaarspremie 
 • Doorgroeimogelijkheden 
 • Naslagwerk met meer informatie : gids voor de huishoudhulp  
 • Onthaalbrochure 

Kies je eigen uurrooster in je eigen regio

Van zodra je start bij Agilitas Home maken we samen jouw uurrooster op, zo kies jij zelf je uren en werk je zo dicht mogelijk bij jouw thuis.  


Door ons groot aantal klanten houden we de afstand voor jou zo klein mogelijk. Hierdoor blijft jouw werk- en privébalans zeer mooi in evenwicht. 

Vast contract

Na 3 maanden ligt jouw vast contract klaar, mits positieve evaluatie.  

Opleiding en begeleiding

Begeleiding en opleidingen vinden wij zeer belangrijk. Van bij jouw opstart krijg je meteen een opleidingstraject aangeboden. 


Heb jij al ervaring? Dan volg je bij Agilitas Home enkele opfrissingscursussen om je kennis over een specifiek onderdeel uit te breiden. 

Bring a friend

Start jij bij Agilitas Home en ken jij mensen die je voorbeeld willen volgen ? Of ken jij een aantal mensen die klant willen worden bij Agilitas Home? 

Dan willen wij jou daar heel graag voor belonen. Meer info en onze voorwaarden kan je hier terugvinden 

 

Naar de actie

Cadeautjes en leuke activiteiten

Speciale gelegenheden vragen om speciale cadeautjes. Sinterklaas komt elk jaar langs voor jullie maar ook bij de Dag van de Huishoudhulp vergeten wij jullie zeker niet.  


Ben jij 10 jaar in dienst bij Agilitas Home? Ook dan zetten wij je in de bloemetjes.  

Daarnaast organiseren we heel wat fijne activiteiten waaronder onze nieuwjaarsreceptie en onze Feel Good Day die elk jaar heel hard in de smaak valt. Deze krijgt maar liefst 9.2/10 van onze collega’s. 

JIJ staat centraal!

Je goed voelen in je werk, dat loont! Tevreden collega’s zorgen voor een fijne sfeer en tevreden klanten. Om jullie tevreden te houden hanteren wij een duidelijk aanwezigheidsbeleid, een re-integratiebeleid indien je langdurig ziek bent, een preventie- en veiligheidsbeleid om arbeidsongevallen te verminderen maar ook een non-discriminatiebeleid.  
Daarnaast beschikken we over een eigen ondernemingsraad, comité en werknemer afvaardiging.  

 

De Feel Good Day is echt een heel leuke, waardevolle dag. Je leert andere collega’s kennen en de instructeur helpt ons op alle mogelijke manieren. Op een speelse manier leren we telkens dingen en het fijne is dat de cursus ondersteund wordt in het Engels en het Frans. Zo begrijpt iedereen wat er gezegd wordt. 

HUISHOUDHULP AÏSHA

Daarnaast vind ik de cadeautjes altijd heel fijn. Op deze manier laat Agilitas Home ons weten dat ze aan ons denken en we niet zomaar een werknemer zijn, en echt tellen voor hen.

© 2023 Agilitas Home - Member of Agilitas Group
Cookiebeleid Algemene voorwaarden Erkenningsnummers Home