1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Werken bij Agilitas

Werken bij Agilitas

Alle vacatures

Krijg je een kick van samenwerken met positieve can do-ers die elke dag opnieuw zoveel mogelijk mensen in de juiste rol op de juiste plaats inzetten? Hou je ervan om mensen en organisaties te helpen hun dromen waar te maken? Word je gedreven door resultaten? Dan hebben we wellicht een match!

 

Benieuwd hoe Agilitas jou kan helpen met je carrière in HR?

 

ONTDEK onze vacatures

Solliciteren bij ons

Solliciteren voor een bepaalde functie of gewoon spontaan?

Dat kan! Bezorg ons je CV en motivatiebrief - tegen het eind van de volgende werkdag contacteren we jou voor een eerste kennismaking en om verdere afspraken te maken. Je krijgt sowieso reactie van ons, of je nu in aanmerking komt of niet.

Een klik?

Geweldig, dan gaan we nader kennismaken! Klikt het ook met onze bedrijfscultuur? Dat checken we met enkele eenvoudige testen – zo brengen we jouw competenties in kaart, en ook jouw persoonlijkheid. Zo zijn we er allebei van overtuigd dat jij je goed in je vel voelt bij ons.

Face-to-face gesprekken

Geslaagd voor de testen? Dan volgen face-to-face gesprekken met je toekomstige leidinggevenden die jouw vragen graag zullen beantwoorden en wat dieper in zullen gaan op jouw ervaring, voorkeuren en de competenties waarover je dient te beschikken voor de functie. Op deze manier krijg je een goed idee van het team en de functie zelf.

Real life in sneak preview

Nog niet helemaal zeker of de job wel helemaal jouw ding is? Dan kan je de job gedurende een halve werkdag uitproberen op kantoor zodat je zelf kan zien wat de functie precies inhoudt en wie jouw toekomstige collega’s worden. 

De start!

Je ziet het helemaal zitten?  Dan komen we in de finale fase en doen we jou een loonvoorstel. Wij staan alvast te springen om je te verwelkomen in ons team.

Ondernemen en kansen creëren 

Je bouwt continu aan een duurzame vertrouwensrelatie met je klanten en kandidaten, je houdt de vinger aan de pols en matcht toptalenten met klanten. Je hebt de durf om te bellen, veel te bellen. Want zo blijf je het dichtst bij je klanten en kandidaten. Doelstellingen bereiken en resultaten continu verbeteren maken deel uit van ons DNA. Tijdens het interview met kandidaten ga je systematisch op zoek naar een ‘fit’ tussen de kandidaat en de organisatiecultuur van de klant. Ambitie om buiten je comfort zone te treden of een team aan te sturen? Bij ons kan het allemaal.

Digital savvy

Bij Agilitas zetten we volop in op digitale tools waardoor we ‘slimmer’ kunnen werken en meer tijd kunnen investeren in contacten met klanten en kandidaten. We volgen de markt tendensen op de voet. Excellente service en de perfecte match, daar doen we het voor!

“In een wereld die snel beweegt en waarin het digitale heel belangrijk is, kan Agilitas goed volgen. We staan echt dicht bij de mensen.”

Lees meer over uitzendconsulente Joke

Levenslang leren en groeien

Uiteraard helpen wij jou om de finesses van het vak te leren! Dat begint al op de eerste dag met de start van het onboardingtraject. Continue feedback en afstemming helpen je om te groeien tot een echte deskundige professional. Onze Agilitas Group Business School en het Agilitas Training Center bieden een brede waaier van ontwikkelingsmogelijkheden zowel binnen je huidige rol als ter voorbereiding van je volgende carrièrestap

 

Kriebelt het om zelf een team te leiden, dan stoomt ons Management Trainee traject jou klaar om die rol effectief op te nemen. De volgende stap zetten in je loopbaan kan ook binnen één van onze andere Business Units of misschien wel internationaal binnen de Proman Group.

Work-life balance

Een gezonde work-life balance is goud waard. Bij Agilitas ligt de lat hoog en is er tegelijkertijd veel focus op een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd. Ons uitgebreid kantorennetwerk biedt de mogelijkheid om dicht bij huis te werken. Voor jou geen files! Vakantie en ADV-dagen kan je, uiteraard in overleg met je leidinggevende, optimaal inplannen zodat je nodige tijd aan je gezin kan besteden of eindelijk die mooie reis kan maken.  En werken van thuis gedurende één of twee dagen per week is ook in onze sector mogelijk.

Teamwork en positiviteit zijn het allerbelangrijkste. Zo creëer je op je werk elke dag opnieuw die fun-factor. Naast hard werken, is samen de kleine en grote successen vieren minstens even belangrijk.
Steffi, Business Manager

Vacatures bij Agilitas

Uitzendconsulent

Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent ga jij op zoek naar het talent in iedereen:

  • Screening van kandidaten zowel op kantoor als telefonisch
  • Actief zoeken naar potentiele kandidaten
  • Gehele opvolging van klanten en kandidaten
  • Administratie verzorgen van klanten en kandidaten

 

BEKIJK DEZE VACATURE

Business Manager

Als Business Manager ben je het aanspreekpunt van jouw kantoor, jouw consulenten, collega’s én klanten:

  • Business development
  • Nieuwe klanten bezoeken en huidige klanten opvolgen
  • Aansturen van je team
  • Financieel management van je eigen kantoor

 

BEKIJK DEZE VACATURE

Op zoek naar een stageplaats?

Nog volop aan het studeren en al interesse om een eerste professionele ervaring op te doen in een uitdagende en leerrijke omgeving met supertoffe collega’s? Bij Agilitas kan je terecht voor een stage van een paar weken tot enkele maanden, al dan niet in het kader van een eindwerk, project of thesis.

 

We hebben opportuniteiten zowel in een kantoor in jouw buurt als op ons hoofdkantoor in Mechelen in de ondersteunende diensten zoals Marketing en Communicatie, Finance, HR, IT,…

Stressbestendige, enthousiaste, ondernemende en flexibele studenten met veel verantwoordelijkheidsgevoel zijn altijd welkom! Aan leerzame uitdagingen hebben wij geen gebrek. En, wie weet, is het misschien wel het begin van een mooie carrière in een boeiende, mensgerichte business… 

Werken bij Agilitas Group

Benieuwd naar de precieze inhoud van onze jobs? Interesse om mensen en organisaties te helpen om zichzelf te overtreffen?

 

Alle vacatures

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage