toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
676 vacatures gevonden

Vacatures in Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen biedt een breed scala aan werkgelegenheid in diverse sectoren, waaronder logistiek, productie, retail en administratie. De haven van Gent is een belangrijke speler in de logistieke sector en biedt veel mogelijkheden voor transportplanners, magazijniers en chauffeurs. Ook de productiesector is sterk vertegenwoordigd in Oost-Vlaanderen, met vacatures voor operators, technici en ingenieurs.


Daarnaast biedt de detailhandel in Oost-Vlaanderen veel kansen voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten, terwijl de administratieve sector veel mogelijkheden biedt voor boekhouders, administratief medewerkers en HR-professionals. Oost-Vlaanderen is een ideale plek voor mensen met verschillende professionele achtergronden en biedt tal van mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.

Lees meer
Lees minder

Preventieadviseur niveau 1

Als preventieadviseur implementeer en verbeter je het veiligheids- en gezondheidsbeleid. Je bent het aanspreekpunt voor veiligheidskwesties, voert risicoanalyses uit, onderzoekt arbeidsomstandigheden en arbeidsongevallen, en geeft advies. Je neemt deel aan preventiecomités en organiseert EHBO. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van preventieplannen en sensibiliseer je medewerkers over wetgeving en interne procedures.

GENT
voltijds
Vaste job

Adjunct teamverantwoordelijke administratie regio Ronse

Onze zones in Gent, Brugge, Ronse en Asse zorgen voor de exploitatie en uitbreiding van drinkwaterinfrastructuur, riolering en wegenis. Elk team wordt administratief ondersteund met taken zoals orderverwerking in SAP, bestelbonnen, werf- en projectadministratie, en klantencontact.

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Persoonlijk Assistent te Wetteren

Voor een jongedame van negenentwintig jaar wonende te Wetteren zijn we op zoek naar een assistent vanaf begin september die zich 2 keer per week voor een drietal uur kan vrijmaken. 

Wetteren
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Kwaliteitscoördinator - junior

Wij zijn een vooraanstaande producent van gevogeltevlees, gespecialiseerd in versnijding en bereiding voor groothandel, retail, industrie en grootkeuken. Gevestigd in Deinze, bieden wij werk aan een team van ongeveer 40 gemotiveerde medewerkers. Om onze ambitieuze plannen verder te realiseren, zijn we op zoek naar een dynamische persoon die ons kwaliteitsteam komt versterken.

Deinze
voltijds
Vaste job

Chauffeur B

Ben jij die enthousiaste chauffeur met rijbewijs B, die op korte termijn wil doorgroeien naar een chauffeur C? 
Hou je van de vrijheid op de weg en heb je een passie voor transport? En ben je daarbovenop nog eens een echte krachtpatser?
Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou!

Onze klant gelegen te Lokeren evolueerde van lokale vetophaler naar een internationaal bedrijf dat frituurolie en frituurvet levert, ophaalt en recycleert.

LOKEREN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalbediende dokterspraktijk

Ben je op zoek naar een voltijdse functie in de gezondheidszorg? Houd je van klantcontact en administratieve taken? Lees dan verder en solliciteer voor de rol van Medisch Secretaresse bij een interne geneeskunde praktijk!
Gent
deeltijds
Vaste job

Student meteropnemer regio Kust: 1 juli – 31 aug

Farys is een toonaangevende watermaatschappij die streeft naar de beste dienstverlening voor onze klanten. Ter ondersteuning van onze meteropname afdeling zoeken wij enthousiaste studenten die deze zomer ons team willen versterken.

Gent
voltijds
Studentenjob

Begeleider vakantiekamp 01/07 - 05/07

Voor de eerste week van juli (1-5 juli) zijn wij met Free-Time vzw nog op zoek naar begeleiders die enkele van hun vakantiekampen willen begeleiden.

Je staat in voor de begeleiding van activiteiten voor een groep kinderen.

We zoeken mensen die van maandag t.e.m. vrijdag kunnen. Telkens van 13u00 - 17u.

 


Gent
voltijds
Tijdelijke job

Inpak(st)(k)er

Heb je een passie voor voeding en wil je in dagregime werken? Wil je terecht komen in een productie omgeving waar een toffe & professionele sfeer centraal staat? En wil je bovendien een aantrekkelijk loon verdienen van 16,06€/u aangevuld met maaltijdcheques van 6,09€? Waag dan nu zeker je kans en word onze nieuwe productiemedewerker 

Interesse? Lees dan snel verder! Bezorg ons ook zeker jouw CV op deinze@agilitas.be of Solliciteer online. Heb je nog graag wat bijkomende info? Bel ons op 09/2924060.

DEINZE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Technisch Productiemedewerker

Drongen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage