Werken bij Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Van origine zijn we Nederlands, maar je kan inmiddels bij meer dan 2.000 winkels in wel 9 landen budgetshoppen.

 

Houd jij ook zo van leuke en handige producten? Laat je dan verrassen door ons brede en wisselende assortiment met wel 6.000 producten in 14 categorieën. Natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Kleine prijzen, grote glimlach is immers waar we het voor doen.

 

Iedere week liggen er 150 nieuwe items in de winkel en scoor je de leukste koopjes nóg voordeliger in de weekactie. Reden te meer om lekker vaak langs te komen. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je voor schoonmaakmiddel komt, maar de winkel ook dolblij verlaat met een shopper vol andere handige en leuke spulletjes met kleine prijsjes. Dat is het Action-effect!

Winkelmedewerker

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een dynamisch bedrijf in jouw buurt? Wil je werken in een gezellig team en genieten van een baan dicht bij huis? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken enthousiaste winkelmedewerkers (m/v/x) die willen bijdragen aan onze missie om onze klanten een geweldige winkelervaring te bieden. Kom in actie en solliciteer vandaag nog!

Middelkerke
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker 28u

"Je me débrouille" oftewel "ik red mezelf wel uit de slag" , is dat jouw dagdagelijkse moto ? Dan ben jij voor ons de geknipte man/vrouw voor deze post!  Als winkelbediende bij Action Menenben je flexibel maar sta je uiterst stabiel in je schoenen. Benieuwd naar wat we precies bedoelen? Lees dan zeker verder! 

Menen
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker Action Mariakerke 28u

Ben je op zoek naar een deeltijdse job als winkelmedewerker? Woon je dicht bij Mariakerke? Waag nu je kans en solliciteer!

Mariakerke
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker Action Destelbergen 28u

Ben je op zoek naar een deeltijdse job als winkelmedewerker? Woon je dicht bij Destelbergen? Waag nu je kans en solliciteer!

Destelbergen
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Winkelverantwoordelijke

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de optimale verkoop van ons verrassende assortiment? Ben jij een geboren motivator met een scherp oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze winkel in Halle zoeken we een Assistent Winkelverantwoordelijke die een cruciale rol speelt in het aansturen van ons winkelteam en het realiseren van een uitstekende klantbeleving.

Halle
voltijds
Vaste job
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage