Werken bij Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Van origine zijn we Nederlands, maar je kan inmiddels bij meer dan 2.000 winkels in wel 9 landen budgetshoppen.

 

Houd jij ook zo van leuke en handige producten? Laat je dan verrassen door ons brede en wisselende assortiment met wel 6.000 producten in 14 categorieën. Natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Kleine prijzen, grote glimlach is immers waar we het voor doen.

 

Iedere week liggen er 150 nieuwe items in de winkel en scoor je de leukste koopjes nóg voordeliger in de weekactie. Reden te meer om lekker vaak langs te komen. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je voor schoonmaakmiddel komt, maar de winkel ook dolblij verlaat met een shopper vol andere handige en leuke spulletjes met kleine prijsjes. Dat is het Action-effect!

Winkelmedewerker 25u

Wil jij werken bij een snelgroeiende organisatie met gezellige collega’s en een job dichtbij huis? Solliciteer vandaag nog als winkelmedewerker bij Action!

Blankenberge
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent bedrijfsleider

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie waarin je veel kan bijleren? Houd je ervan om in team dagelijks te zorgen voor een goed verkoopresultaat? Ga jij kostenbewust, met de nodige focus te werk? Dan bezorg je maar beter ons meteen jouw CV, want wij hebben de ideale vacature voor jou!


Blankenberge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent Winkelverantwoordelijke

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie waarin je veel kan bijleren? Houd je ervan om in team dagelijks te zorgen voor een goed verkoopresultaat? Ga jij kostenbewust, met de nodige focus te werk? Dan bezorg je maar beter ons meteen jouw CV, wij hebben de ideale vacature voor jou!

Melle
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent bedrijfsleider

Werken bij Action is een unieke ervaring. Als assistent winkelverantwoordelijke speel jij daar een belangrijke rol in. Onze klanten voelen zich welkom in de winkel en lopen met een grote glimlach naar buiten. Jij hebt één van de meest veelzijdige banen binnen Action. Geen dag is hetzelfde. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment wordt er dagelijks een beroep gedaan op jouw creativiteit en ondernemerschap.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan nu online!

Holsbeek
voltijds
Vaste job

Assistent winkelverantwoordelijke

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de retail? Wil je deel uitmaken van een topteam met enthousiaste collega's, dichtbij jou in de buurt? Grijp dan nu je kans om je carrière verder te ontwikkelen in de rol van assistent winkelverantwoordelijke bij Action!

Met wekelijks 150 nieuwe producten en een continue groei bieden wij een dynamische werkomgeving.Destelbergen
voltijds
Vaste job
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage