toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
391 vacatures gevonden

Vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector in Vlaanderen biedt veel mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de transport- en distributiesector. Door de geografische ligging van Vlaanderen en de sterke infrastructuur biedt de logistieke sector er veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden. 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de logistieke sector in Vlaanderen.


1. Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Dit kan fysiek werk inhouden, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het sorteren van goederen. Het kan ook administratief werk omvatten, zoals het bijhouden van voorraden en bestellingen.
2. Chauffeur: Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere. Dit kan met een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, trein of boot zijn. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een rijbewijs en een goede kennis hebben van verkeersregels en -veiligheid.
3. Supply Chain Manager: Supply Chain Managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de hele supply chain, van inkoop tot distributie. Ze moeten in staat zijn om de vraag naar producten te voorspellen, de voorraden te beheren en het transport te plannen. Dit vereist een combinatie van analytische, technische en leiderschapsvaardigheden.
4. Logistiek Planner: Logistiek planners zijn verantwoordelijk voor het plannen van de transport- en distributieactiviteiten. Dit omvat het plannen van routes, het coördineren van de transporten en het bijhouden van de voorraadniveaus. Het vereist een goede kennis van logistieke processen en systemen.
5. Magazijnmedewerker: Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat het ontvangen van goederen, het in- en uitpakken van producten en het verzenden van bestellingen. Magazijnmedewerkers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om te werken met verschillende soorten gereedschappen en apparatuur.

De logistieke sector biedt een breed scala aan functies voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Of je nu geïnteresseerd bent in fysiek werk in een magazijn of in een leidinggevende rol, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. De logistieke sector in Vlaanderen is in constante ontwikkeling - ideaal voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei.

Lees meer
Lees minder

Heftruckchauffeur vaste middag

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde heftruckchauffeur om ons logistieke team te versterken. In deze rol ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van goederen binnen ons magazijn met behulp van een heftruck. Je speelt een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze logistieke processen.

Genk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Heftruckchauffeur

Ben jij uit het juiste hout gesneden? 


Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in houtpaletten maken zoeken we nog medewerkers die willen meegroeien met het bedrijf. 
Ben jij een harde werker? Ben jij nog opzoek naar een job als heftruckchauffeur? Wil jij graag werken in ploegendienst? 
Hou jij ervan om te werken met hout? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken!


GENK
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

magazijnarbeider

Al meer 20 jaar is onze klant een belangrijke speler in de wereld van outlet fashion zowel binnen als buiten België. Het is een familiebedrijf gevestigd in Genk en zijn gespecialiseerd in de import en export van grote partijen kleding, schoenen & accessoires voor zowel dames, heren als kinderen. Daarnaast hebben wij kledingwinkels gevestigd in België.


Want to join? Top! Want ze zijn nu op zoek naar een gedreven, gemotiveerde en ambitieuze nieuwe kracht om hun logistieke team te versterken.

Genk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier

Wil jij graag werken in een gloednieuw magazijn in Genk ?

Steek jij graag de handen uit de mouwen ?

Voor onze distributiecentrum in Genk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in 2 ploegen wilt werken.

Alvast getriggerd ? dan ben jij degene we zoeken !


Solliciteer snel en bel naar 089 32 25 00 of via whatsapp +32 496 19 29 83

Genk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnmedewerker te Ham

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerker om ons team in Ham te versterken. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, orderpicking, en het netjes en georganiseerd houden van het magazijn.

Genk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Reachtruckchauffeur

Ben jij de koning(in) van de reachtruck en klaar om jouw logistieke krachten in te zetten?

Zoek niet verder! een bloeiend en dynamisch logistiek bedrijf, is op zoek naar een ervaren en gepassioneerde reachtruckchauffeur voor hun 2-ploegensysteem.

Bij DSV zijn de heftrucks de helden van het magazijn. Ze tillen zware lasten, manoeuvreren behendig door smalle gangpaden en zorgen ervoor dat de logistieke operatie soepel verloopt. Als heftruckheld ben jij essentieel voor het team en draag je bij aan het succes van het bedrijf.

GENT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Orderpicker vaste nacht bij DSV

DSV in Oevel is op zoek naar een gedreven en enthousiaste Orderpicker / Magazijnier voor hun nachtploegAls magazijnmedewerker ben jij de heerser van het magazijn! Je neemt de leiding over alle bestellingen en zorgt ervoor dat deze correct en op tijd het magazijn verlaten. 

Je wordt tewerkgesteld in de vaste nachtploeg van 22u00 tot 06u06. Onze klant is super snel met feedback waardoor wij je kunnen verzekeren op een snelle opstart! Je mag rekenen op een uurloon van €15.87 met 17% ploegenpremie en €8 maaltijdcheques per gewerkte dag. 

Interesse? Solliciteer nu online! We ontdekken graag wie er achter je CV schuilt tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor in Geel.

Nog vragen? Bel voor meer info naar 014-58.48.94 of WhatsApp ons op 0492-91.95.83!


Westerlo
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur B - Afdeling interieurreiniging

Ben jij een klantvriendelijke, handige en nette chauffeur met een goed voorkomen? Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur voor onze afdeling interieurreiniging. Bij ons ben je verantwoordelijk voor het ophalen en leveren van gordijnen, tapijten, zetels en zonwering bij onze klanten en collega's. Spreek je Nederlands en heb je een basiskennis van het Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Orderpicker 2 ploegen

DSV is op zoek naar een orderpicker in 2 ploegen!  Als magazijnmedewerker ben jij de heerser van het magazijn! Je neemt de leiding over alle bestellingen en zorgt ervoor dat deze correct en op tijd het magazijn verlaten. 

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Onze klant is heel snel met zijn feedback waardoor wij jou een snelle opstart verzekeren. Je mag rekenen op een uurloon van €15.87 met 7.5% ploegenpremie en €8 maaltijdcheques per gewerkte dag! Tevens kun je rekenen op een contract bij DSV na 6 maanden, mits een positieve evaluatie.

Interesse? Solliciteer nu online en wij nemen binnen 48u contact op met je! 


Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Heftruckchauffeur

DSV is op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur voor hun 2-ploegensysteem! 

De heftrucks zijn de helden van het magazijn: ze tillen zware lasten, manoeuvreren behendig door smalle gangpaden en zorgen ervoor dat de logistieke operatie soepel verloopt. Hierom kijken we uit naar een ervaren heftruckbestuurder. Attest is geen vereiste. Dit kan intern behaald worden! Ervaring is wel een must. 

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Je mag rekenen op een uurloon van €15.87 met 7.5% ploegenpremie en €8 maaltijdcheques per gewerkte dag! Daarnaast krijg je bij DSV de kans voor stabiliteit en zekerheid waardoor wij jou een snelle opstart kunnen verzekeren!

Interesse? Solliciteer nu onlineWe ontdekken graag wie er achter je CV schuilt tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor in Geel.

Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage