toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
351 vacatures gevonden

Vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector in Vlaanderen biedt veel mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de transport- en distributiesector. Door de geografische ligging van Vlaanderen en de sterke infrastructuur biedt de logistieke sector er veel werkgelegenheid en carrièremogelijkheden. 

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende functies en mogelijkheden in de logistieke sector in Vlaanderen.


1. Logistiek medewerker: Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Dit kan fysiek werk inhouden, zoals het laden en lossen van vrachtwagens en het sorteren van goederen. Het kan ook administratief werk omvatten, zoals het bijhouden van voorraden en bestellingen.
2. Chauffeur: Chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen van de ene locatie naar de andere. Dit kan met een vrachtwagen, bestelwagen, personenauto, trein of boot zijn. Chauffeurs moeten in het bezit zijn van een rijbewijs en een goede kennis hebben van verkeersregels en -veiligheid.
3. Supply Chain Manager: Supply Chain Managers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de hele supply chain, van inkoop tot distributie. Ze moeten in staat zijn om de vraag naar producten te voorspellen, de voorraden te beheren en het transport te plannen. Dit vereist een combinatie van analytische, technische en leiderschapsvaardigheden.
4. Logistiek Planner: Logistiek planners zijn verantwoordelijk voor het plannen van de transport- en distributieactiviteiten. Dit omvat het plannen van routes, het coördineren van de transporten en het bijhouden van de voorraadniveaus. Het vereist een goede kennis van logistieke processen en systemen.
5. Magazijnmedewerker: Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat het ontvangen van goederen, het in- en uitpakken van producten en het verzenden van bestellingen. Magazijnmedewerkers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om te werken met verschillende soorten gereedschappen en apparatuur.

De logistieke sector biedt een breed scala aan functies voor mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden. Of je nu geïnteresseerd bent in fysiek werk in een magazijn of in een leidinggevende rol, er zijn veel mogelijkheden beschikbaar. De logistieke sector in Vlaanderen is in constante ontwikkeling - ideaal voor wie op zoek is naar persoonlijke en professionele groei.

Lees meer
Lees minder

Chauffeur B

Rij jij graag rond met de auto, zelfs op drukke momenten? Wil jij het gezicht worden van onze klant? Lees dan snel verder!

Herent
voltijds
Vaste job

Teamleader Logistiek

Ben jij een gedreven professional met ervaring in people management, logisch redeneervermogen en sterke communicatieve vaardigheden? Zoek je een uitdagende rol als Teamleader op onze distributiesite, waar je verantwoordelijk zult zijn voor het beheer van middelen en het handhaven van kwaliteitsnormen op productieniveau? Ben je klaar voor een boeiende kans in een innovatieve en dynamische werkomgeving met een aantrekkelijk salarispakket? Lees dan snel verder.

Sint-Agatha-Berchem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Site coördinator

Ben je een echte people manager? Hou je van overzicht en plannen? Als site coördinator van een groot afvalverwerkingsbedrijf in Gent zoeken we een site coördinator.

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C/CE cleaning

Ben jij een veilige chauffeur die in het bezit is van een rijbewijs C fo CE en op zoek is naar een gevarieerde job? Solliciteer dan nu als chauffeur C/Ce voor cleaningsactiviteiten met verschillende reinigingswagens! Meer info vindt u terug in de functieomschrijving.


MALDEGEM
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnmedewerker Expeditie

Ben je op zoek naar een stabiele job als magazijnmedewerker? Lees dan zeker verder!

Tessenderlo
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier en rolbrug expert

Is de rolbrug voor jou een verlengstuk van je eigen spierballen en gaat je hartje sneller slaan van een magazijniersfunctie mét klantencontact? 
Lees verder! 

Sint-Niklaas
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnier

Voor een team van 18 magazijniers zijn we op zoek naar versterking. 

Herne
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

heftruckchauffeur

Wil je graag in je job hoofdzakelijk met de heftruck rijden? Dan is deze vacature iets voor jou!

OUDENAARDE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C

We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C, in het bezit van code 95 en ADR.

Je doet maximum 5 stops per dag en mag je werk regelen zoals je zelf zou willen.

Je voert dagelijks bestellingen rond naar onze klanten binnen de Benelux en Nederland.

Als chauffeur dien je zelf de goederen bij de klanten op de gewenste plaats zetten.

Je bent iedere avond op tijd thuis en werkt niet in het weekend.

LINT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onderhoudstechnieker

Heb je een technisch diploma en ook het nodige technisch inzicht?

Ben je leergierig en flexibel?

Wil je werken in een aangename, familiale omgeving binnen de logistieke sector?


Stekene
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage