toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
255 vacatures gevonden

Vacatures in de administratie

Werken in de administratieve sector in Vlaanderen biedt tal van mogelijkheden voor een boeiende en uitdagende carrière. Of je nu net bent afgestudeerd of al enige werkervaring op zak hebt, er zijn diverse functies binnen deze sector beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie over wat het betekent om te werken in de administratieve sector in Vlaanderen.

 

Taken in de administratie: Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, zoals het verwerken van inkomende en uitgaande post, het opstellen van rapporten en correspondentie, het organiseren van vergaderingen en afspraken, en het bijhouden van databases en bestanden. Het is belangrijk dat je accuraat en precies werkt en dat je goed in staat bent om prioriteiten te stellen.


Diverse functies: Er zijn tal van functies beschikbaar binnen de administratieve sector, variërend van administratief medewerker tot secretaris of office manager. De functies verschillen in verantwoordelijkheden, werkzaamheden en vereisten. Het is belangrijk om te onderzoeken welke functie het beste past bij jouw vaardigheden en interesses.


Flexibele werktijden: Veel administratieve functies bieden flexibele werktijden, wat betekent dat je jouw werkschema kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Dit is vooral handig voor mensen die op zoek zijn naar een baan die hen in staat stelt om werk en privéleven in balans te houden.


Opleidingsmogelijkheden: De administratieve sector biedt tal van opleidingsmogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Werkgevers bieden vaak trainingen, workshops en andere educatieve middelen om jouw vaardigheden te verbeteren en te blijven ontwikkelen.


Goede arbeidsvoorwaarden: Veel werkgevers in de administratieve sector bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, extralegale voordelen en mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Het is belangrijk om te onderzoeken welke werkgevers deze voordelen bieden en welke het beste passen bij jouw vaardigheden en interesses.

 

De afgelopen decennia heeft de administratieve sector een aanzienlijke evolutie doorgemaakt. Oorspronkelijk was administratief werk vooral gericht op het beheren van documenten en communicatie, zoals het verwerken van papieren dossiers en het versturen van brieven en faxen. Met de komst van computers en internet heeft de administratieve functie zich echter ontwikkeld tot een meer geavanceerde en technologiegerichte rol.

 

Tegenwoordig maakt de administratieve sector veel gebruik van digitale technologieën om informatie te beheren en te communiceren. Administratieve medewerkers werken vaak met softwareprogramma's zoals spreadsheets, databases en boekhoudkundige software om gegevens te verwerken en te organiseren. Ook het gebruik van e-mail, chat-apps en videoconferenties om te communiceren is niet meer weg te denken.

De evolutie van de administratieve functie heeft niet alleen geleid tot veranderingen in de manier waarop het werk wordt uitgevoerd, maar ook in de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze sector. Tegenwoordig is het belangrijk om niet alleen goed te zijn in het beheren van informatie, maar ook in het gebruik van digitale technologieën, het analyseren van gegevens en het oplossen van problemen.

Naast technologische vooruitgang is er ook een groeiende vraag naar administratieve professionals met interpersoonlijke vaardigheden. Goede communicatie, teamwork en klantgerichtheid zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit voor administratieve medewerkers, omdat ze vaak fungeren als het gezicht van de organisatie voor klanten en externe partners.

De evolutie van de administratieve functie heeft ook geleid tot nieuwe en diverse functies binnen deze sector. Bijvoorbeeld, data-analisten, informatiebeheerders en projectassistenten zijn allemaal functies die zijn ontstaan door de technologische vooruitgang en de veranderingen in de manier waarop organisaties werken.

 

Kortom, werken in de administratieve sector in Vlaanderen biedt diverse mogelijkheden voor een boeiende en uitdagende carrière. Er zijn tal van functies beschikbaar die passen bij jouw vaardigheden en interesses, ongeacht jouw ervaringsniveau. Als je op zoek bent naar een baan waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen, dan is de administratieve sector een goede keuze.

Lees meer
Lees minder

administratief logistiek bediende

Hou je niet van 8u stilzitten, maar ambieer je toch een administratieve job? Wij zoeken voor een bedrijf te Ardooie logistieke administratieve medewerkers. Kan jij in de ochtend starten vanaf 7 u? Spreek je Nederlands en kan je werken met een pc? Heb je zin in een mooie opleiding om de beste versie van jezelf te zijn in deze nieuwe challenge? 

Wij hebben de perfecte match voor u!

Ardooie
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Bediende Commerciële Binnendienst

Word onze commerciële topper in Gent!

Ben jij administratief sterk met een technische interesse? Klantgericht en zelfstandig werken is voor jou een tweede natuur? Dan hebben we goed nieuws!

Wij zoeken een enthousiaste commercieel medewerker voor onze afdeling Aankoop. Je wordt het uithangbord voor onze diensten en staat klanten uit diverse sectoren te woord, zoals interne diensten, ziekenhuizen, scholengroepen en meer.

Gent
voltijds
Vaste job

Administratief Bediende

Hou je van een mooie afwisseling tussen administratie en klantencontact? Ben je communicatief sterk en hou je van een gestructureerde werkweek? Ben je op zoek naar een tewerkstelling bij een stabiele werkgever met een familiale werksfeer?

Dan ben je de klantgerichte administratieve medewerker die wij zoeken!


Solliciteer hier en start snel op bij een sterke internationale wereldspeler met een kleine dochterafdeling in het Gentse.


Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Call advisors (NL)

Ben jij een sociale, vlotte en gemotiveerde persoon die met een gezonde portie overtuigingskracht een 'nee' kan ombuigen in een volmondige 'ja'? Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken!

We zijn namelijk op zoek naar een Nederlandstalige inhouse call advisor. In deze functie zal jij het eerste aanspreekpunt zijn van klanten en ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor de sales advisors.


Solliciteer hieronder of bel ons op het nummer 011/26.49.90.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service medewerker (NL/FR)

Ben je een echte problem solver, op zoek naar een job waar je nauwkeurigheid koppelt aan een gezonde dosis verantwoordelijkheid? 

Dan hebben we de ideale job voor jou! 

Voor een jong en familiaal bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een communicatief, dynamisch en positief ingesteld medewerker om de backoffice te versterken.

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Technisch Administratief Bediende

Administratief sterk en een technische interesse? 

Op zoek naar een goede balans werk-privé, een functie in daguren en een stabiele werkgever? 

Lees dan snel verder!

Voor een multiservice- en overheidsbedrijf zijn we momenteel op zoek naar een administratief medewerker die het technische departement in Gent komt versterken. 


Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Call agent NL/FR NACHT (deeltijds)

Voor een sterk groeiend bedrijf gelegen te Genk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde deeltijdse Call agents! Help jij graag mensen verder met het plannen van een afspraak? Of wil je graag mensen helpen in nood door ze de juiste handelingen aan te bieden? Beheers je zowel het Nederlands als het Frans uitstekend? Wil jij werken in de NACHT? Dan zoeken wij JOU!


Lees snel verder of contacteer ons op 011264990

GENK
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Medewerk(st)er commerciële binnendienst

Als medewerker commerciële binnendienst zal je werken voor een chocoladefabriek.

Contacten leggen met klanten, medewerkers en transporteurs per telefoon en mail in NL, ENG of FR behoren tot je dagelijkse takenpakket. 

Je zal orders verwerken via een ERP systeem genaamd Navision. 

Export documenten zijn je niet vreemd aangezien je deze zal behandelen en verwerken. 

Je werkuren zijn van 8u tot 17u MA-VRIJ. 

De verloning zal berekend worden aan de hand van ervaring en kennis. 

KALMTHOUT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief medewerker financiën

Is een administratieve job met cijfers helemaal jouw ding? Je staat open voor een tijdelijke tewerkstelling waar je veel kan bijleren? Neem dan zeker contact op met Agilitas Leuven op 016 29 09 10 of solliciteer hieronder!

Holsbeek
voltijds
Tijdelijke job

Technisch/Operationeel Tekenaar

Voor een familiaal en uiterst collegiaal bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een technisch operationeel tekenaar 

Lo-Reninge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage