toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
242 vacatures gevonden

Vacatures in de administratie

Werken in de administratieve sector in Vlaanderen biedt tal van mogelijkheden voor een boeiende en uitdagende carrière. Of je nu net bent afgestudeerd of al enige werkervaring op zak hebt, er zijn diverse functies binnen deze sector beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie over wat het betekent om te werken in de administratieve sector in Vlaanderen.

 

Taken in de administratie: Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, zoals het verwerken van inkomende en uitgaande post, het opstellen van rapporten en correspondentie, het organiseren van vergaderingen en afspraken, en het bijhouden van databases en bestanden. Het is belangrijk dat je accuraat en precies werkt en dat je goed in staat bent om prioriteiten te stellen.


Diverse functies: Er zijn tal van functies beschikbaar binnen de administratieve sector, variërend van administratief medewerker tot secretaris of office manager. De functies verschillen in verantwoordelijkheden, werkzaamheden en vereisten. Het is belangrijk om te onderzoeken welke functie het beste past bij jouw vaardigheden en interesses.


Flexibele werktijden: Veel administratieve functies bieden flexibele werktijden, wat betekent dat je jouw werkschema kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. Dit is vooral handig voor mensen die op zoek zijn naar een baan die hen in staat stelt om werk en privéleven in balans te houden.


Opleidingsmogelijkheden: De administratieve sector biedt tal van opleidingsmogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Werkgevers bieden vaak trainingen, workshops en andere educatieve middelen om jouw vaardigheden te verbeteren en te blijven ontwikkelen.


Goede arbeidsvoorwaarden: Veel werkgevers in de administratieve sector bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, extralegale voordelen en mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Het is belangrijk om te onderzoeken welke werkgevers deze voordelen bieden en welke het beste passen bij jouw vaardigheden en interesses.

 

De afgelopen decennia heeft de administratieve sector een aanzienlijke evolutie doorgemaakt. Oorspronkelijk was administratief werk vooral gericht op het beheren van documenten en communicatie, zoals het verwerken van papieren dossiers en het versturen van brieven en faxen. Met de komst van computers en internet heeft de administratieve functie zich echter ontwikkeld tot een meer geavanceerde en technologiegerichte rol.

 

Tegenwoordig maakt de administratieve sector veel gebruik van digitale technologieën om informatie te beheren en te communiceren. Administratieve medewerkers werken vaak met softwareprogramma's zoals spreadsheets, databases en boekhoudkundige software om gegevens te verwerken en te organiseren. Ook het gebruik van e-mail, chat-apps en videoconferenties om te communiceren is niet meer weg te denken.

De evolutie van de administratieve functie heeft niet alleen geleid tot veranderingen in de manier waarop het werk wordt uitgevoerd, maar ook in de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze sector. Tegenwoordig is het belangrijk om niet alleen goed te zijn in het beheren van informatie, maar ook in het gebruik van digitale technologieën, het analyseren van gegevens en het oplossen van problemen.

Naast technologische vooruitgang is er ook een groeiende vraag naar administratieve professionals met interpersoonlijke vaardigheden. Goede communicatie, teamwork en klantgerichtheid zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit voor administratieve medewerkers, omdat ze vaak fungeren als het gezicht van de organisatie voor klanten en externe partners.

De evolutie van de administratieve functie heeft ook geleid tot nieuwe en diverse functies binnen deze sector. Bijvoorbeeld, data-analisten, informatiebeheerders en projectassistenten zijn allemaal functies die zijn ontstaan door de technologische vooruitgang en de veranderingen in de manier waarop organisaties werken.

 

Kortom, werken in de administratieve sector in Vlaanderen biedt diverse mogelijkheden voor een boeiende en uitdagende carrière. Er zijn tal van functies beschikbaar die passen bij jouw vaardigheden en interesses, ongeacht jouw ervaringsniveau. Als je op zoek bent naar een baan waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen, dan is de administratieve sector een goede keuze.

Lees meer
Lees minder

Bevrachter

Heb je ervaring binnen de logistieke sector en wil je je kennis naar een hoger niveau tillen? Dat kan! Onze klant, een wereldspeler binnen de logistieke sector is op zoek naar een bevrachter met een hart voor expeditie. Doen de termen FCL en LCL meteen een belletje rinken? Solliciteer dan snel!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Travel consultant

Heb jij een passie voor reizen en wil je die passie graag overbrengen door klanten een onvergetelijke reiservaring te bezorgen?

Lees dan snel verder want onderstaande vacature is misschien wel op jouw lijf geschreven!


Zelzate
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief medewerker

Ga jij graag aan de slag in een administratieve job dichtbij huis? 

Voor een tijdelijke functie van 3 maanden zoekt Agilitas een enthousiaste teamplayer die zijn/haar collega's kan ondersteunen voor het verwerken van nieuwe dossiers. Het gaat hier voornamelijk over loondossiers en loonsimulaties.

Je werkt voltijds, van maandag tot en met vrijdag. 

Teamwork en nauwkeurigheid siert je! 

Wilrijk
voltijds
Tijdelijke job

Commercieel medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot met kennis én ervaring binnen een technologisch bedrijf? Ben je toegankelijk en haal je voldoening uit klantencontact? Dan ben jij de geknipte persoon waar wij naar opzoek zijn!

LAAKDAL
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Commercieel Bediende

Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende die de Franse taal beheerst. 
Naast Frans ben je ook sterk in Excel. 
Je werkt in tandem met de vertegenwoordiger van jouw regio en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. 

DUS, ben/heb jij:

  • Commercieel
  • Franse taal machtig
  • Excel kennis

Dan hebben wij een leuke voltijdse functie voor jou in hartje Turnhout! 

Solliciteer vandaag nog en we bellen je binnen de 2 werkdagen op! 

Turnhout
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Deeltijds Administratief Medewerker

Wij zoeken een gedreven Administratief Medewerker voor onze dynamische facturatieafdeling. Als jij graag een essentiële rol wilt spelen in het nauwkeurig verwerken van financiële gegevens en administratieve taken, dan is dit jouw kans!

Sint-Pieters-Leeuw
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service Agent

Vous avez une très bonne connaissance du français et du néerlandais ? Vous avez une première expérience en service clientèle? Pour renforcer l’équipe chez notre client nous sommes à la recherche de nouveaux collaborateurs(trices) pour être en contact par téléphone avec nos assurées.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Service Coördinator

Zoek je een veelzijdige job waarbij je meerdere ballen in de lucht dient te houden in de logistieke sector? Dat kan! Onze klant, een wereldspeler in havenactiviteiten is op zoek naar een service coördinator als spilfiguur tussen de werkplaats en transportverantwoordelijke. Je werkt volgens een vast rooster alternerend. De ene week van 6h00 tot 14h00 en de andere week van 10h00 tot 18h00. Ben je dus een administratieve duizendpoot die ervaring heeft met het aansturen van technici en klaar voor de volgende stap in je carrière? Solliciteer dan snel!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief bediende aankoop

Voor onze klant in Temse zoeken wij naar een administratief bediende voor de aankoopdienst.

Heb jij een goede kennis Nederlands - Frans & Engels?

Ben jij klantgericht, commercieel en communicatief? Lees dan snel verder. 

TEMSE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Payroll Officer

Wil jij graag deel uitmaken van het HR team van een sterk groeiend tankopslagbedrijf in het hart van de Antwerpse haven? Kent personeelsadministratie en de sociale wetgeving geen geheimen voor jou? Als je jezelf wel kan vinden in 14 extra vakantiedagen per jaar én op vrijdag om 15u aan je weekend wil beginnen, solliciteer dan snel! 

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage