toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
142 vacatures gevonden

Vacatures in Gent

Gent is een bloeiende stad met diverse kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren. De stad is een belangrijke locatie voor de dienstensector, met tal van vacatures in de financiële en zakelijke dienstverlening, alsook in de IT-sector. Daarnaast biedt Gent vele mogelijkheden voor werkzoekenden in de horeca en retailsector. Met haar rijke culturele erfgoed en toeristische attracties zijn er ook vaak vacatures in de toeristische en recreatieve sector. Voor mensen met diverse professionele achtergronden biedt Gent kansen in administratieve functies, technische experten, zorgverleners en vele andere beroepen. Kortom, in Gent is 't vree wijs om te werken en te leven, met talloze jobs in verschillende sectoren.

Lees meer
Lees minder

Bediende Commerciële Binnendienst

Word onze commerciële topper in Gent!

Ben jij administratief sterk met een technische interesse? Klantgericht en zelfstandig werken is voor jou een tweede natuur? Dan hebben we goed nieuws!

Wij zoeken een enthousiaste commercieel medewerker voor onze afdeling Aankoop. Je wordt het uithangbord voor onze diensten en staat klanten uit diverse sectoren te woord, zoals interne diensten, ziekenhuizen, scholengroepen en meer.

Gent
voltijds
Vaste job

Administratief Bediende

Hou je van een mooie afwisseling tussen administratie en klantencontact? Ben je communicatief sterk en hou je van een gestructureerde werkweek? Ben je op zoek naar een tewerkstelling bij een stabiele werkgever met een familiale werksfeer?

Dan ben je de klantgerichte administratieve medewerker die wij zoeken!


Solliciteer hier en start snel op bij een sterke internationale wereldspeler met een kleine dochterafdeling in het Gentse.


Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service medewerker (NL/FR)

Ben je een echte problem solver, op zoek naar een job waar je nauwkeurigheid koppelt aan een gezonde dosis verantwoordelijkheid? 

Dan hebben we de ideale job voor jou! 

Voor een jong en familiaal bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een communicatief, dynamisch en positief ingesteld medewerker om de backoffice te versterken.

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Preventieadviseur Niveau 2

Ben jij gebeten door veiligheid, gezondheid en welzijn? Wil jij de adviseursrol opnemen binnen de dienst Preventie en Milieu van een gerenomeerd bedrijf?

Lees dan snel verder!

GENT
voltijds
Vaste job

Technisch Administratief Bediende

Administratief sterk en een technische interesse? 

Op zoek naar een goede balans werk-privé, een functie in daguren en een stabiele werkgever? 

Lees dan snel verder!

Voor een multiservice- en overheidsbedrijf zijn we momenteel op zoek naar een administratief medewerker die het technische departement in Gent komt versterken. 


Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker

Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is.

Onze klanten kunnen steeds rekenen op jouw vriendelijke hulp.

Jij bent een echte duizendpoot.

Mariakerke
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Procesoperator

Geef je om het milieu en een duurzame wereld? Wil je in je job echt een verschil maken om onze planeet te helpen? Dan is deze job als procesoperator in twee ploegen absoluut iets voor jou!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Fietskoerier PostNL

Hou je ervan om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren? Geniet je van de buitenlucht en zoek je een manier om tijdens je werk aan je conditie te werken? Ben je gemotiveerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie van fietskoerier bij PostNL precies wat je zoekt!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator Extrusie


Ben jij op zoek naar een uitdagende job als operator extrusie? Dan hebben wij een interessante job voor jou!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Polyvalent operator

Ben je op zoek naar een polyvalente job als operator? Wil je onze planeet helpen door correct te sorteren? Heb je naast werken als machine-operator ook interesse om met een bulldozer of heftruck aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage