toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
150 vacatures gevonden

Vacatures in Gent

Gent is een bloeiende stad met diverse kansen op werkgelegenheid in verschillende sectoren. De stad is een belangrijke locatie voor de dienstensector, met tal van vacatures in de financiële en zakelijke dienstverlening, alsook in de IT-sector. Daarnaast biedt Gent vele mogelijkheden voor werkzoekenden in de horeca en retailsector. Met haar rijke culturele erfgoed en toeristische attracties zijn er ook vaak vacatures in de toeristische en recreatieve sector. Voor mensen met diverse professionele achtergronden biedt Gent kansen in administratieve functies, technische experten, zorgverleners en vele andere beroepen. Kortom, in Gent is 't vree wijs om te werken en te leven, met talloze jobs in verschillende sectoren.

Lees meer
Lees minder

Preventieadviseur niveau 1

Als preventieadviseur implementeer en verbeter je het veiligheids- en gezondheidsbeleid. Je bent het aanspreekpunt voor veiligheidskwesties, voert risicoanalyses uit, onderzoekt arbeidsomstandigheden en arbeidsongevallen, en geeft advies. Je neemt deel aan preventiecomités en organiseert EHBO. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van preventieplannen en sensibiliseer je medewerkers over wetgeving en interne procedures.

GENT
voltijds
Vaste job

Adjunct teamverantwoordelijke administratie regio Ronse

Onze zones in Gent, Brugge, Ronse en Asse zorgen voor de exploitatie en uitbreiding van drinkwaterinfrastructuur, riolering en wegenis. Elk team wordt administratief ondersteund met taken zoals orderverwerking in SAP, bestelbonnen, werf- en projectadministratie, en klantencontact.

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalbediende dokterspraktijk

Ben je op zoek naar een voltijdse functie in de gezondheidszorg? Houd je van klantcontact en administratieve taken? Lees dan verder en solliciteer voor de rol van Medisch Secretaresse bij een interne geneeskunde praktijk!
Gent
deeltijds
Vaste job

Student meteropnemer regio Kust: 1 juli – 31 aug

Farys is een toonaangevende watermaatschappij die streeft naar de beste dienstverlening voor onze klanten. Ter ondersteuning van onze meteropname afdeling zoeken wij enthousiaste studenten die deze zomer ons team willen versterken.

Gent
voltijds
Studentenjob

Begeleider vakantiekamp 01/07 - 05/07

Voor de eerste week van juli (1-5 juli) zijn wij met Free-Time vzw nog op zoek naar begeleiders die enkele van hun vakantiekampen willen begeleiden.

Je staat in voor de begeleiding van activiteiten voor een groep kinderen.

We zoeken mensen die van maandag t.e.m. vrijdag kunnen. Telkens van 13u00 - 17u.

 


Gent
voltijds
Tijdelijke job

Technisch Productiemedewerker

Drongen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Commercieel Medewerker

Administratief sterk en empatisch ingesteld? Interesse in B2C klantencontact waarbij je product echt verschil maakt? Lees snel verder! 


Gent
voltijds
Vaste job

Customer Service Officer

Hou je van een mooie afwisseling tussen administratie en klantencontact? Ben je communicatief sterk en hou je van een gestructureerde werkweek? Ben je op zoek naar een tewerkstelling bij een stabiele werkgever met een familiale werksfeer?

Dan ben je de klantgerichte administratieve medewerker die wij zoeken!


Solliciteer hier en start snel op bij een sterke internationale wereldspeler met een kleine dochterafdeling in het Gentse.


Gent
voltijds
Vaste job

Procesoperator

Heb je interesse om in een hoogtechnologische omgeving te werken als operator? Ben je op zoek naar een job in een volcontinu systeem? Dan hebben we de ideale job voor jou!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Industriële kok

Ben je gepassioneerd door voeding en koken? Heb je ervaring in de industriële keuken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature iets voor jou!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage