1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze visie en waarden

Onze visie en waarden

Hijs de Agilitas Group FLAGS!

Onze waarden - Focus, Lead, Action, Guts en Support (afgekort als "FLAGS") - laten zien wie we écht zijn, waar we voor staan en hoe we elkaar steunen. Het is onze power force die ons in staat stelt het beste uit onszelf te halen en er helemaal voor te gaan! Met bakken vol goesting de werkdag beginnen? That's the spirit!

🎯 Where FOCUS goes energy flows

Waar je je blik op richt, daar zal je energie naartoe stromen. Of het nu gaat om het najagen van je dromen, het volbrengen van een uitdagende opdracht of het oplossen van een complex probleem, jouw focus zal het verschil maken. Dus kies slim en vastberaden, want daar ligt de sleutel tot succes. 

🤘 LEAD is an attitude not a position

Weet je wat écht top is? Iedereen hier is een leider! Ja inderdaad, hier draait het niet om een titel of een positie, maar om je mindset en gedrag. Een leider straalt zelfvertrouwen uit, omarmt zijn of haar authentieke zelf, handelt omet integriteit en weet vooral anderen te inspireren en te motiveren. Dus waarom wachten? Neem het voortouw, grijp die kansen en neem volledige verantwoordelijkheid voor jouw acties. Want geloof het of niet, hier is echt iedereen een leider!

🎬 ACTION!

We gaan onvermoeibaar voorwaarts! Bij ons draait succes niet alleen om briljante ideeën, maar ook om razendsnelle en doortastende actie om die ideeën werkelijkheid te maken. We zijn gepassioneerd door wat we doen en de buitengewone positieve impact die we kunnen maken. Onze vastberadenheid en energie zijn zo aanstekelijk dat ze vonken doen overslaan! Let’s go!

🔥 No GUTS no story

We willen winnen van onze concurrenten.  Zoveel is zeker !  Daarom moeten we gedurfde stappen durven zetten en de grenzen van onze comfortzone doorbreken. We durven risico's nemen om ons doel te bereiken. Fouten maken zijn andere woorden voor leren en groeien. We dromen groot en maken ons eigen unieke verhaal, want 'different is better than better'!

🤝 SUPPORT is our nature

Succes is niet louter een resultaat van individuele talenten of vaardigheden. Het is een samenspel van teamwork en ondersteuning. Door onze krachten te bundelen en samen te werken, overwinnen we elke uitdaging die ons pad kruist. We ondersteunen elkaars groei en juichen elkaar aan. Samen bereiken we zoveel meer dan alleen!

Word jij onze nieuwe collega? 

 

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die meewerken aan de groei van ons bedrijf.

 

Ontdek onze vacatures

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage