toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
133 vacatures gevonden

Vacatures in Brugge

Brugge is een prachtige stad met talloze kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren. De toeristische sector is een belangrijke werkgever in de regio, met vele mogelijkheden in de horeca en het cultuurtoerisme. Daarnaast biedt de stad veel kansen in de detailhandel, met vacatures voor verkoopmedewerkers en winkelassistenten. Ook zijn er veel vacatures in de zorgsector, variërend van administratieve tot uitvoerende functies. Naast deze sectoren biedt Brugge ook veel mogelijkheden in de logistieke sector, met name door de aanwezigheid van de haven van Zeebrugge. Daarmee gepaard gaan de vacatures in het IT-landschap.
Kortom, het Venetië van het Noorden biedt tal van mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid in diverse sectoren, waardoor het een geweldige plek is om te werken en te wonen.

Lees meer
Lees minder

Coördinator Shunting

Als shunting coördinator plan en coördineer je alle shunting operaties tussen de verschillende kaaien en streef je hierin naar een continue optimalisatie van alle operaties hieraan gelinkt, sta je in voor de administratieve opvolging en facturatie van de activiteiten.

Ben jij een geboren planner en heb je ervaring in een functie relevant met onderstaande omschrijving?

Solliciteer nu!

Regio Zeebrugge

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer service Europese markt

Klaar voor een uitdagende rol in customer service? Dagelijks handel je transportopdrachten af, communiceer je proactief met klanten en denk je creatief mee om problemen op te lossen.

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Transportplanner Europa

Ben jij planmatig ingesteld? Ben jij iemand die steeds het overzicht bewaart in momenten van chaos en ben je daarnaast communicatief en oplossingsgericht? Dan zou deze job jouw wel eens kunnen bekoren! 

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Automation Manager

Je hebt een passie voor automatisatie en wenst terecht te komen in een innovatieve werkomgeving. Als Automation manager ben je verantwoordelijk voor de volledige automatisatie en alle onderhoud hieromtrent. De focus ligt enerzijds op de innovatie op vlak van digitalisatie en automatisatie en anderzijds op de dagdagelijkse werking en het coachen van je team.

BRUGGE
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Jobstudent Hotel: Kamers/ontbijt

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het bruisende hart van Brugge? Wil je graag deel uitmaken van een gastvrij team in een gezellig hotel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Samensteller verf carrosserie

Kom bij ons werken als labomedewerker voor de samenstelling van autoverf!

Heb jij altijd al een passie gehad voor verf en auto's? Zoek je een uitdagende functie waarin je je handen uit de mouwen kunt steken en een belangrijke rol kunt spelen in het leveren van hoogwaardige verf voor auto's? Dan is deze vacature iets voor jou!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker supermarkt

Wil jij de ster van onze supermarkt zijn? Wij zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste winkelmedewerker die klaar staat om onze klanten te betoveren met een glimlach!


Ben jij iemand die het principe 'Klant is Koning' met trots draagt? Heb je al een beetje ervaring in de verkoopsector en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken, zelfs in het weekend en 's avonds? Dan ben jij precies wie we zoeken!


Brugge
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Gemotiveerde Jobstudenten (18+) gezocht voor Elektronicawinkel

Een toonaangevende elektronicawinkel in Brugge is op zoek naar energieke jobstudenten van 18 jaar en ouder om ons team te versterken.

Als jobstudent bij hen krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een levendige omgeving waar klanttevredenheid centraal staat.Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Calculator

Als calculator krijg je bij ons de kans om mee te bouwen aan de toekomst! We hebben jou nodig om te groeien en bovenal ben je een heel belangrijke schakel tussen winst of verlies maken.

Er ligt op jou een enorm grondaanbod te wachten tot deze kunnen bebouwd worden en daarin kan jij mee in de frontlijn staan.

Elke dag ga je creatief om met cijfers en kan je je volledig inleven in onze projecten. Op die manier kan jij voor elke calculatieopdracht je toegevoegde waarde naar boven brengen.

Ben jij dan ook nog iemand die zich kan vastbijten in verschillende projecten en niet snel tevreden is na een eerste analyse…?

Dan ben jij ons cijferbeest die we zoeken!

Brugge
voltijds
Vaste job

Poetshulp

Heb jij je huishouden op orde en wil jij dit bekomen bij andere gezinnen?

Vooral ook bij gezinnen met een hulpbehoefte? En dit regio Brugge? Lees dan snel verder!

Brugge
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage