toepassen
Schedule Types
Contract Types
Job Functions
Branches
toepassen
50 vacatures gevonden

Vacatures in Antwerpen

Antwerpen is een levendige stad met uitstekende kansen op werkgelegenheid in diverse sectoren. Met de grootste haven van Europa biedt Antwerpen talloze mogelijkheden in de scheepvaart- en logistieke sector, terwijl de petrochemische industrie een belangrijke werkgever in de regio is. Naast deze sectoren zijn er veel vacatures beschikbaar in de gezondheidszorg, horeca en retail. Of je nu administratieve functies, technische expertise of zorgverleners zoekt, er zijn veel mogelijkheden voor mensen met verschillende professionele achtergronden. Kortom, Antwerpen is een stad vol opportuniteiten qua werkgelegenheid in diverse sectoren. Het is dan ook een fantastische plek om te wonen en te werken - toch aan deze kant van 't Scheldt.

Lees meer
Lees minder

Assistent Store Manager

Ben jij het ontbrekende puzzelstukje in het Lidl-supermarktteam? Als Assistent Supermarktmanager ben jij de rechterhand van de supermarktmanager. Samen met jouw team vorm je een onverslaanbare kracht die streeft naar een supermarkt die er altijd tiptop uitziet en waar klanten met een grote glimlach winkelen. 

Jij hebt niet alleen oog voor de klant, maar ook een flinke dosis zakelijk vernuft. Je bent als het ware de Sherlock Holmes van de supermarktwereld, altijd op zoek naar manieren om de zaak nog beter te laten draaien. Ben jij klaar om samen met ons het verschil te maken in de supermarktwereld? 


Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onthaalmedewerker Albert Heijn

Als onthaalmedewerker bij Albert Heijn ben jij de ambassadeur van de winkel. Je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je het leuk vinden om mensen te helpen en om alles over jouw producten te weten.

Je komt terecht in een toffe club collega's. En omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie, vrije tijd in evenwicht zijn.


Antwerpen-Offerandestraat
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Administratief bediende haven

Als Administratief bediende sta jij in voor de contacten met de klanten en techniekers, waarbij je de opvolging verzorgt van zowel de klant als de uitgevoerde werken. hierbij komt uiteraard het aanvullen en opvolgen van de nodige documenten, zoals facturen, planning, vrijgaveattesten( onder controle van de verantwoordelijke.

Dit bedrijf onderhoud en voert herstellingen uit aan wagons en locomotieven, maar zorgt ook voor de nodige keuringen, hersporen van ontspoorde treinen, uitvoeringen van Rangeringen, .... maw zeer uiteenlopend binnen een nichemarkt.

Je gaat deel uitmaken van een klein operationeel team (4p.) en krijgt een loon dat afgestemd is op jouw ervaring en kennis.

Durf jij van spoor te wisselen, of twijfel je nog (niet doen), reageer dan met je cv en dan bekijken we dit samen.

ANTWERPEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Groenten en fruit medewerker

Heb je een boon voor alles wat vers is?

Dan is een deeltijdse functie op de afdeling groenten, fruit en aardappelen in Albert Heijn Hessenplein misschien wel iets voor jou!

Je staat de klanten met raad en daad bij en wordt een echte expert op het gebied van deze producten.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator controlekamer

Wil jij graag werken aan de Antwerpse haven in een volcontinu stelsel als operator in een tankopslagbedrijf? Is een tankterminal jouw veilige thuishaven en heb je een zwak voor de petrochemische sector? Bezit je dan ook een wagen om hier te geraken? Lees dan zeker verder en solliciteer vandaag nog! 

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Slager

Voel jij je thuis in een beenhouwerij? 

Wil je werken voor een supermarktketen waar er tal van doorgroeimogelijkheden zijn?

Bij dit bedrijf vinden we work-life balans heel belangrijk, daarom kan je altijd terecht in een filiaal in de omgeving van je woonplaats! 

Benieuwd naar je toekomstige werkgever?

Lees verder en solliciteer vandaag nog als beenhouwer!

Antwerpen
voltijds
Vaste job

Jobstudent Action Meir

Graag onder de mensen zijn, een spontane glimlach en een vlotte babbel: dat heb je al, de rest wordt je aangeleerd! Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob  waar je verschillende taken mag doen zodat de werkdag vliegt? Solliciteer dan vandaag nog!

Antwerpen
deeltijds
Studentenjob

Jobstudent Action Antwerpen

Action is een van de snelst groeiende non-food retailers van Europa. Van oorsprong zijn we een Nederlandse organisatie met meer dan 600 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Momenteel breiden we het aantal winkels in België verder uit. Klanten bezoeken onze winkels met een glimlach vanwege ons uitgebreide assortiment en onze verbazende lage prijzen. Iedere week bieden we 150 nieuwe producten, waarmee we onze klanten continue kunnen verrassen.

Antwerpen
deeltijds
Studentenjob

Persoonlijk assistent

Heb jij het hart op de goede plaats en ben je op zoek naar een unieke en uitdagende job?


Antwerpen
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Dossierbeheerder

Heb jij een hart voor de maritieme sector? 

Ben je administratief en verbaal sterk? 

Dan hebben wij voor jou de perfecte job! Als dossierbeheerder sta je in voor de behandeling en coördinatie van alle (transport)documenten. 
Je zorgt voor een vlot contact met jouw klanten. 

Bonus points: het geweldige uitzicht van op kantoor krijg je er gratis bij!

Solliciteer nu & wij brengen je in contact!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
...
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage