Werken bij PostNL

Dat doe je met goesting!

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Op een gemiddelde dag gaan er zo’n 850 camionettes de baan op om alle pakjes gemakkelijk en snel tot bij de consument te brengen. En dan tellen we de bezorgers niet mee die dagelijks naar de apothekers en ziekenhuizen rijden.

 

We zijn best groot, met zo’n 50.000 medewerkers in de ganse Benelux. We werken er hard aan om de favoriete bezorger te zijn van iedereen. We bezorgen dan ook elke dag bijzondere momenten. Want daar krijgen we energie van!

Hoe we dat doen, de favoriete bezorger zijn?

Door met goesting ons werk te doen. Wat ons typeert, is dat we ons met elkaar verbonden voelen en we in oplossingen denken. Elke dag opnieuw staan we samen klaar om het onmogelijke waar te maken en dat doen we met passie. We kunnen rekenen op elkaar en pakken onze verantwoordelijkheid in een organisatie waar we op een vlotte, respectvolle manier met elkaar omgaan.

 

Daarnaast hebben we de ambitie om de favoriete werkgever te zijn: onze deuren staan open voor iedereen die de handen uit de mouwen steekt. Voor zij die energie krijgen door de uitdagingen die onze sterke groei met zich meebrengt. Want bij ons is één ding zeker: elke dag is een nieuw avontuur

Fietskoerier PostNL

Hou je ervan om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren? Geniet je van de buitenlucht en zoek je een manier om tijdens je werk aan je conditie te werken? Ben je gemotiveerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie van fietskoerier bij PostNL precies wat je zoekt!

Desteldonk
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader

Voor PostNL zijn wij op zoek naar een teamleader die graag met de vaste nacht wilt werken van 01u-09u of van 02u-10u. 

Heb jij reeds ervaring als teamleader of ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? 

Dat treft, bij PostNL zorgen ze dat je on-the-job bent met de nodige interne opleidingen!

Interesse? 

Solliciteer direct online of bel voor meer info naar 014-58.48.94.

Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Employé logistique

Pour l'un de nos clients qui se situe à Malonne spécialisé dans l'envoi de colis, nous sommes à la recherche d'un(e) magasinier/ère pour leur service Planning et suivi.

Si vous êtes à la recherche d'un emploi a mi temps et que vous aimer avoir fini tot dans votre journée ce job est fait pour vous.

N'attendez plus une seconde postulée ci-dessous

Malonne
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Logistiek administratief student

Voor onze klant Postnl, een postbedrijf met distributiecentrum te Wommelgem, zijn we op zoek naar een enthousiaste STUDENT planbaliemedewerker (Logistiek administratief medewerker).


Wommelgem
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader nacht

Ben je op zoek naar een job waarin je de handen uit de mouwen kan steken en waarin je verantwoordelijk bent voor de aansturing van een klein team?

Ben je iemand die communicatief sterk staat?

Twijfel dan niet, dan is onderstaande vacature op je lijf geschreven!  

Willebroek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage