Agilitas Mechelen

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Graaf van Egmontstraat 15 2800 Mechelen
E-mailadres: mechelen@agilitas.be
Telefoonnummer: 015 27 81 37
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Parkeerwachter

Voor onze klant gaan we op zoek naar een parkeerwachter regio Mechelen.

Ben je graag buiten, hou je van een stevige wandeling?

Lees zeker verder!

Mechelen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Recruiter

Bij Agilitas brengen we mens en werk bij elkaar. In België hebben wij zo’n 250 collega’s verdeeld over een 52-tal kantoren die zich inzetten om voor kandidaten de juiste werkgever te vinden.  We maken deel uit van de Proman groep die internationaal actief is zodat je bij ons ook je internationale ambities kan realiseren.  Bij ons kies je dus voor een carrière.

Wat vind je belangrijk in je leven? Een leuke job als HR recruiter met fijne collega's en een toplocatie in Mechelen Check! Je bent de communicator tussen je kandidaat en klant. Je verzorgt het onthaal van je kandidaat, screening, gesprek bij klant tot start. Daarnaast geeft de job voldoende afwisseling en eigen inbreng om je te ontwikkelen. Je ambitie tonen is van enorm belang. Hierin word je gestimuleerd door je Business Manager van het kantoor. Zie je het helemaal voor jou? Dan is dit het moment om snel verder te lezen!

Mechelen
voltijds
Vaste job

Toonbankbediende grootkeuken

Heb jij een passie voor voeding en sociaal om mensen te bedienen in een grootkeuken aan de toonbank? Aarzel niet en solliciteer nu als toonbankbediende! Meer info vindt u terug in de functieomschrijving.

Mechelen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Monitor

Wij zijn op zoek naar monitoren en publieksmedewerkers voor een grote organisatie die een ambitieuze missie voor ogen heeft: wetenschap en technologie dichter bij de mens brengen. Dat doen ze door jong en oud op een leuke manier te laten experimenteren en dingen te laten ontdekken.

Pas op: dit is zeker geen voltijdse job, maar een job op afroepbasis. Je kan solliciteren als student of als uitzendkracht. Gemiddeld zou je één of twee dagen/week kunnen werken, in de schoolvakanties kan dit algauw meer zijn.

MECHELEN
voltijds
Studentenjob

Déli Medewerker Albert Heijn

Ken jij het verschil tussen rucola & veldsla in verschillende slaatjes? Hou jij ervan om slaatjes, wraps en allerlei producten vers maken? Solliciteer dan (w)rap, want dan kan jij aan de slag in onze afdeling voor de verse deli producten. 

Je komt terecht in een toffe club collega’s, in een prachtige blauwe setting. En omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie en vrije tijd in evenwicht zijn.

Mechelen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage