1. Homepage
  2. Over Agilitas
  3. Onze kantoren
  4. Agilitas Antwerpen

Agilitas Antwerpen

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Sint-Jacobsmarkt 66 2000 Antwerpen
E-mailadres: antwerpen@agilitas.be
Telefoonnummer: 03 201 57 80
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Klantendienst Bankensector

Ben jij de communicatieve en technisch onderlegde teamspeler die we zoeken? Bij onze klant bieden we een dynamische werkomgeving waarin je een essentiële rol vervult in de eerstelijnsopvang op onze helpdesk. Hier ondersteun je klanten bij het gebruik van diverse elektronische bankproducten en bied je collega's de nodige ondersteuning. Als jij houdt van klantcontact, technische uitdagingen en een positieve werksfeer, dan is dit de ideale functie voor jou!

 Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de groei van onze klant? Solliciteer dan nu en stuur je CV en motivatiebrief naar Wilrijk@agilitas.be. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!


Berchem (Antwerpen)
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Customer Service logistiek

Als customer service medewerker zal je wereldwijde orders ontvangen en verwerken van A tot Z. Dit wil zeggen dat jij er voor zal zorgen dat deze orders tot bij de productie komen en de transport naar locatie wordt voorzien. Transport documenten in orde maken (,baan, zee,lucht transport). 

Het bedrijf waar je voor zal werken is een wereldspeler op gebied van aditieven voor veevoeder. Jij zal werken op het kantoor in Berchem nabij het station. De productie speelt zich af in Essen. 

Je hebt de mogelijkheid om met glijdende werkuren te werken (starten 6u45-9u30 stoppen 15u-18u). Jij en je collega's dienen steeds tot 17u bereikbaar te zijn, hiervoor zal je samen met je team een roterend systeem afspreken. 

Na je inwerkperiode is er een mogelijkheid om thuis te werken. Dit in samenspraak met je team. 

Je zal betaald worden naar kennis en ervaring. Geef je loonwens door en dit wordt intern bekeken. 


Spreekt dit je aan? Stuur ons je CV en we bellen je asap. Berchem
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Winkelmedewerker

Zoek jij een leuke functie als medewerker in een supermarkt? Wil je voltijds of deeltijds werken én onmiddellijk een vast contract? (studenten komen hier jammer genoeg NIET voor in aanmerking)

Haal jij energie uit het werken met voeding? Ben jij iemand die klanten in de winkel met de glimlach te woord staat?

Smaakt een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden voor jou wel naar meer? 

Heb je nog geen ervaring in de verkoop maar wou je altijd al in een supermarkt werken?

Prima! Overtuig ons dan maar met jouw enthousiasme! Ervaring is niet nodig!

Antwerpen
voltijds
Vaste job

Administratief medewerker site

Welkom bij de poort naar een boeiende carrière als Administratief Medewerker Site! Ben jij de held die de administratieve touwtjes stevig in handen heeft en de dagelijkse gang van zaken op onze site soepel laat verlopen? Heb je een passie voor nauwkeurigheid en ben je een meester in het organiseren van chaos? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Junior projectmanager

Welkom in de wereld van kansen en projecten, waar elke uitdaging een avontuur is en elke mijlpaal een overwinning! Ben jij de ambitieuze denker die houdt van het jongleren met projecten en dromen om ze tot leven te brengen? Als Junior Projectmanager bij ons team, krijg je de kans om te schitteren, te leren en te groeien in een omgeving die sprankelt van innovatie en teamgeest.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage