Ik zoek een job als

Bekijk alle vacatures Path 2

Opgelet! Momenteel circuleren er phishing berichten die verstuurd worden vanuit een buitenlands telefoonnummer in naam van Agilitas. Wees er attent op dat Agilitas jou uitsluitend contacteert via een Belgisch telefoonnummer. 

Onze visie

Bij Agilitas draait alles om jou! Met 40 jaar ervaring zijn we experts in wendbaarheid. Wij hebben échte goesting om je te helpen en doen dat door een familiaire en mensgerichte aanpak. Bij ons ben je geen nummer; je maakt deel uit van onze hechte familie. Veiligheid staat bij ons boven alles. Wij mochten ons al 2 keer het veiligste uitzendkantoor in de top 10 noemen. Bij ons ben je zeker in goede handen!

Over Agilitas Path 2

Rekrutering met focus op veiligheid

Bij Agilitas is de veiligheid van onze uitzendkrachten onze eerste prio. Dankzij onze dagelijkse inzet mochten we ons dit jaar voor de 2de keer op rij het veiligste uitzendkantoor noemen in de productie, retail en logistieke sector. 
 
Het aantal arbeidsongevallen reduceren om zo menselijk en financieel leed te minimaliseren, dat is waar wij onder andere het verschil maken. Benieuwd hoe we dat doen? Klik snel verder en neem contact op met één van onze Business Managers.

Rekrutering via Agilitas
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage