Agilitas Schoten

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Paalstraat 104 2900 Schoten
E-mailadres: merksem@agilitas.be
Telefoonnummer: 03 800 55 70
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Chauffeur CE + ADR

Ben jij een menselijke GPS met een toewijding voor nationale of internationale wegen? Heb jij een geldig rijbewijs CE en code 95? Solliciteer dan snel op deze vacature!

We zoeken een enthousiaste Chauffeur, ervaring is nog niet nodig, een geldig rijbewijs uiteraard wel.

Je komt terecht in een Familiaal bedrijf waar ze zo veel mogelijk rekening houden met jouw persoonlijke situatie om de planning op te maken.

Voor je flexibiliteit, ontvang je een loon naar ervaring volgend PC 140.03

Merksem (Antwerpen)
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleider Verkoopadministratie

Stel je voor dat je elke dag de kans hebt om jouw passie voor sales te combineren met jouw leiderschapstalenten. Dit is precies wat onze klant zoekt in hun nieuwe teamleader sales administrator. Ben jij klaar om de koers uit te zetten, de touwtjes in handen te nemen en hun salesadministratieteam naar ongekende hoogten te leiden? Lees dan verder en ontdek hoe jij kan meewerken aan hun succesverhaal. 

Deurne (Antwerpen)
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Magazijnbeheerder auto-onderdelen

Wil je verantwoordelijk zijn voor het stockbeheer van auto-onderdelen?

Wij hebben de geknipte job als Parts Advsior waarbij je zal instaan voor de volledige logistieke flow van A tot Z dus van bestelling tot opvolging, ontvangst én stock! Geïnteresseerd? Laat het ons weten, solliciteer nu!


Deurne (Antwerpen)
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Planner

Ben jij een gedreven transportprofessional die houdt van uitdaging en afwisseling? Dan is deze kans perfect voor jou!

Als logistiek planner speel je een cruciale rol in het optimaliseren van onze transport- en logistieke processen.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van ritten, het beheren van magazijnvoorraad, en het organiseren van zee- en wegvrachten.

Je werkt nauw samen met diverse afdelingen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en draagt bij aan het behalen van onze hoge kwaliteitsnormen.

Antwerpen
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Reiniger elektomotoren

Benieuwd naar de onderdelen van een elektrische motor? Graag je eigen plek in een werkplaats waar elektromotoren centraal staan? Wij hebben de geknipte job voor jou in een zeer moderne en familiale onderneming! Je zal instaan voor het professioneel reinigen van de onderdelen volgens de gevraagde procedures. Met Pasen zal je overspoeld worden met paaseitjes, met Sinterklaas krijg je lekkere speculaas én als je van verse frietjes houdt, zijn er zelffs mobiele frietkramen tijdens speciale gelegenheden! Gaat jou "mechanisch" hart hiervan sneller slaan? Solliciteer dan vandaag nog! 

SCHOTEN
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage