Agilitas Hasselt

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Thonissenlaan 112 3500 Hasselt
E-mailadres: hasselt@agilitas.be
Telefoonnummer: 011 26 49 90
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

productie medewerker Voeding

Voor een klant van ons zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Productie medewerker om het team te versterken. Als Productie Operator speel je een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van de productieprocessen. Als je gepassioneerd bent over kwaliteit, nauwkeurigheid en het leveren van hoogwaardige halal-voedingsproducten, dan moedigen we je aan om te solliciteren


Voor meer info scroll verder of bel 011/26.49.90.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Voltijdse winkelbediende (38u)

Ben jij op zoek naar een gevarieerde voltijdse tewerkstelling in een dynamisch bedrijf? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Geniet je van samenwerken in een team, maar haal je ook voldoening uit zelfstandig werken? Heb je bij voorkeur al een eerste relevante ervaring in een supermarkt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bel 011/26.49.90 of scroll verder!

Hasselt
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Monteur

Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in de creatie van geavanceerde verwarmings- en koelingssystemen? Heb je een talent voor het assembleren van onderdelen tot hoogwaardige eindproducten en kun je technische plannen moeiteloos doorgronden? Zoek je bovendien een dagdienstjob waarin jouw vakmanschap tot zijn recht komt? Dan ben jij de monteur die wij graag verwelkomen!


Interesse gewekt? Bel ons nu op +32 11 26 49 90 of lees verder voor meer details!

Diepenbeek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Operator laklijn

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevende producent van innovatieve verwarmingsoplossingen? Wij zijn gevestigd in Diepenbeek, staan bekend om onze focus op duurzaamheid en design in de HVAC-sector. Als groeiend bedrijf streven we naar excellentie en zijn we op zoek naar enthousiaste professionals om ons team te versterken.


Ben je opzoek naar een job als operator aan de laklijn? Kan je werken in 2ploegen? Dan zoeken we jou!

Diepenbeek
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

productie operator

Ben jij de productie operator die ons team in Regio Hasselt komt versterken? Bij ons krijg je de kans om geavanceerde machines te bedienen en met uiterste zorg hoogwaardige glasproducten te produceren volgens de hoogste normen. Samen met een team van ervaren professionals draag je bij aan de groei en het succes van ons bedrijf.

HASSELT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage