Agilitas Halle

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Voltijds, deeltijds of een studentenjob? Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Ninoofsesteenweg 26 1500 Halle
E-mailadres: halle@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 600 10 10
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

ADL Zorgheld - regio Halle

Bij onze organisatie geloven we in een positieve werkomgeving en waardering voor jouw inzet. Als grootste zorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel bieden wij zorg en ondersteuning aan mensen die dit nodig hebben.

Halle
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Medisch secretaresse - deeltijds

Wij zijn op zoek naar een medisch secretaresse voor een deeltijdse functie van 19u per week!

Halle
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Persoonlijk assistent(e)

Heb je een passie voor koken of heb je de nodige studies gedaan om lekker maaltijden te maken dan hebben we hier een zeer unieke vacature voor jou. Interesse? Lees dan vlug hieronder verder en solliciteer vandaag nog.

Overijse
deeltijds
Tijdelijke job met optie vast

Chauffeur C

Voor een magazijn in Jodoigne zijn wij op zoek naar kandidaten die beschikken over een geldig rijbewijs C. Kan je dit voorleggen en heb je interesse in de bakkerijsector, solliciteer dan snel. 

Jodoigne
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Persoonlijk assistent 8u/w

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en uitdagende functie waarin je het leven van iemand kunt verrijken? We zijn op zoek naar een Persoonlijk Assistent om vrijetijdsactiviteiten te plannen en te begeleiden voor een vriendelijke dame met het syndroom van Down. Het is een parttime positie van 8 uur per week, bij voorkeur op vrijdag, zaterdag of zondag.

Lot
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage