Werken bij DSV

Wil jij deel uitmaken van iets dat 75.000 keer groter is dan jezelf?

 

Dat is het aantal collega's dat je zult hebben op jouw reis om de wereld te verbinden en er jouw stempel op te drukken. DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

 

Onze organisatie is onderverdeeld in de divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden we oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee- en luchtvracht wereldwijd. Binnen Road vervoeren we dagelijks met meer dan 20.000 vrachtwagens goederen naar elke gewenste bestemming in Europa. Binnen Solutions werken we samen met onze klanten om logistieke oplossingen te ontwikkelen die de algehele efficiëntie verhogen en de kosten verlagen.

 

DSV is een financieel zeer gezonde onderneming en heeft meer dan 20 vestigingen in Nederland.

 

Wij geloven dat mensen hun potentieel kunnen bereiken als ze eigenaar worden van hun eigen carrière. Daarom geven we jou alle gelegenheid om precies dat te doen.

Magazijnmedewerker 2 ploegen

DSV is op zoek naar een gedreven en enthousiaste orderpicker in 2 ploegen. Dagelijks verzorgt DSV in Oevel de distributie van de producten van cosmetica gigant Estée Lauder.

Als magazijnmedewerker ben jij de heerser van het magazijn! Je neemt de leiding over alle bestellingen en zorgt ervoor dat deze correct en op tijd het magazijn verlaten. 

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Als magazijnier ben jij essentieel voor de logistieke operatie. Daardoor kunnen we jou een snelle opstart verzekeren!

Interesse? Solliciteer nu online en wij nemen binnen 48u contact op met je! 


Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Inventory medewerker bij DSV

DSV is op zoek naar een nauwkeurige en gemotiveerde Logistiek medewerker voor hun 2-ploegensysteem. Dagelijks verzorgt DSV in Oevel de distributie van de producten van cosmetica gigant Estée Lauder.

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Als inventarismedewerker zal je instaan voor de stocktelling en ben jij essentieel voor het succes van het bedrijf. Daardoor kunnen we jou een snelle opstart verzekeren!

Interesse? Solliciteer nu onlineWe ontdekken graag wie er achter je CV schuilt tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor in Geel.

Nog vragen? Bel voor meer info naar 014-58.48.94 of WhatsApp ons op 0492-91.95.83!

Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Assistent teamverantwoordelijke

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als assistent teamleader? Lees dan verder!

DSV is op zoek naar een gedreven en enthousiaste assistent teamleader voor hun 2-ploegensysteem. Dagelijks verzorgt DSV in Oevel de distributie van de producten van cosmetica gigant Estée Lauder.

Als Assistent ploegleider ben jij de heerser van het magazijn! Je neemt de leiding over alle bestellingen en zorgt ervoor dat deze correct en op tijd het magazijn verlaten. 

Je wordt tewerkgesteld in een 2-ploegensysteem:

  • Vroege shift: 06u00 - 14u06
  • Late shift: 14u00 - 22u06

Interesse? Solliciteer nu online! We ontdekken graag wie er achter je CV schuilt tijdens een persoonlijk gesprek bij ons kantoor in Geel.


Oevel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Onderhoudsmedewerker gezocht in dagploeg

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als onderhoudsmedewerker en heb je ervaring met het werken met een kuismachine? Dan biedt onze klant, een vooraanstaande speler in de transport- en logistieke sector met vestigingen in meer dan 80 landen wereldwijd, een uitstekende kans binnen hun Gentse havenvestiging.

GENT
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Teamleader logistiek

Ben je een echte logistieke leider? Wil je graag meewerken als teamleader aan de verdere groei van het bedrijf? Ben je een echte people manager? Solliciteer dan snel via onderstaande link!

Gent
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage