Ik zoek een job als

Bekijk alle vacatures Path 2

Opgelet! Momenteel circuleren er phishing berichten die verstuurd worden vanuit een buitenlands telefoonnummer in naam van Agilitas. Wees er attent op dat Agilitas jou uitsluitend contacteert via een Belgisch telefoonnummer. 

Onze visie

Bij Agilitas, het vroegere t-interim, zijn we al meer dan 40 jaar expert in het matchen van de juiste uitzendkrachten met de juiste bedrijven.  Wij geloven dat een perfecte match enkel ontstaat wanneer zowel de competenties als de persoonlijkheid van de kandidaat passen bij het bedrijf en de vacature.

We nemen de tijd om elk bedrijf en elke kandidaat persoonlijk te leren kennen en denken actief met u mee over de perfecte oplossing. 

Over Agilitas Path 2

Win een Safety Day-teambuilding!

Bij Agilitas dragen we veiligheid hoog in het vaandel! Dankzij onze dagelijkse inzet mochten we ons dit jaar voor de 2de keer op rij het veiligste uitzendkantoor noemen in de productie, retail en logistieke sector. 
 
Wil jij ook extra inzetten op de veiligheid van je medewerkers? Doe dan mee met onze wedstrijd en wie weet win jij binnenkort onze Safety Day-teambuilding ter waarde van €5000!

Doe mee en win!
© 2023 Agilitas - Member of Agilitas Group
Algemene voorwaarden Cookiebeleid Erkenningsnummers Homepage