Chef d'équipe
MAASMECHELEN
deeltijds
Allez directement vers :

- Lieu
- MAASMECHELEN

- Temps plein / Temps partiel
- deeltijds

- Type de contrat
- tijdelijke job met optie vast

- Numéro de référence
- 250550
Voor onze klant zoeken we een chef d'equipe (teamleader) voor een bakkerij-restaurant in maasmechelen.
- Als Chef d'equipe ben je ambassadeur van het merk en draag je onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant.
- Je verwelkomt onze gasten.
- Je werkt zowel in de zaal, aan de toonbank, en in de keuken.
- Je stuurt andere medewerkers aan en maakt dagplanningen.
- Je informeert de gast over onze gerechten.
- Je staat in voor het dagelijks onderhoud. De schoonmaak van de keuken, zaal, afwas en toiletten, behoort tot jouw takenpakker.
Nous proposons
- Een stabiele job binnen een familiale omgeving, waar zorg voor elkaar, alsook zorg voor het milieu centraal staan.
- Een opleiding bij aanvang, maar ook in de loop van je carrière.
- Doorgroeimogelijkheden op korte termijn.
- Startloon: €16,52.
- Volcontinu system met zondag-en feestdagpremie (€2/uur)
- Beschikbaar tussen 8u-20u30
Nous demandons
- Je bent een gastheer/gastvrouw in hart en nieren.
- Je straalt een frisse energie uit en hebt leidinggevende capaciteiten.
- Je bent nederlandstalig!
- Je bent flexibel en stressbestendig.
Où travaillerez vous ?
- Heb jij ervaring in de horeca, en in een functie als leidinggevende? solliciteer dan nu!
Comment se déroule le processus de sélection via Agilitas ?

- Étape 1
- Sur la base de votre candidature en ligne, nous déterminons si vous correspondez à notre client et au poste vacant.

- Étape 2
- Y a-t-il un match ? Alors nous vous invitons à un entretien pour mieux nous connaître.

- Étape 3
- Préparez-vous ! Nous vous présentons à notre client. Si le courant passe également de son côté, vous saurez rapidement quand vous pourrez commencer.
Postulez directement
Nos offres d'emploi sont ouvertes à tout le monde, sans distinction d'âge, de sexe, d'origine ou d'handicap.
Vous n'avez pas votre CV sous la main ? Postulez plus tard par e-mail